Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #15946 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
én sem szeretem, de tán elszenvedek a Kievig, megnézni mit tud.
egyébként jók ezek a rombolók, ha összeáll egy romboló csapat.
tegnap mentem a Kamikaze-vel, egy srác Ognevoy-al megkérdezte, hogy megyünk-e 3-an, még egy amerikai rombolóval. mentünk. ők ágyúztak elég sikeresen, én addig 2 hajót kiszedtem torpedóval, illetve az utolsót az Ognevoy-al közösen. a Clevelandnak esélye se volt ebben a felállásban :)
meg is nyertük, három rombolóval szétszedtünk összesen 1 rombolót és két cirkálót, aki a bázisukat védte, el is foglaltuk :)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #15947 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma reggel ott voltam a csatában a Two Brothers pályán, amikor kiszedtél vele két hajót, többek között az egyik Coloradonkat. :) Én voltam a másik Coloradoval, és láttam, hogy maradt valami 57 HP-d, de a végén nem láttam, hogy mitől haltál meg.

Több
9 éve 2 hónapja #15956 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: Ma reggel ott voltam a csatában a Two Brothers pályán, amikor kiszedtél vele két hajót, többek között az egyik Coloradonkat. :) Én voltam a másik Coloradoval, és láttam, hogy maradt valami 57 HP-d, de a végén nem láttam, hogy mitől haltál meg.

Mahan, 63 meccs, 35 gyozelem. (56%)
Benson 41 sima, 55 ranked, 30 sima 26 ranked gyozelem, összesítve 58%
Ognevoi, 28 meccs, 8 győzelem mérhetetlen %, bár ez elég kevés meccs ahhoz, hogy számítson, ugyanakkor nem gondolom, hogy jól játszom vele.
nem jól játszom vele, nemrégen még unskilled kapitány volt, ráadásul a hajo is xar, agyus hajo, amin folyton szétmegy a torony, az elődjét se szerettem.

mindezzel egyutt, ennyire xarul azért nem tolom...

szoval szidom a csapattarsakat bokrot,majd minden meccsem feltehetném ide a duhongobe Ognevoival, és a dupla xp is csak nagyon ritkán tud rávenni arra, hogy megpróbálkozzak vele...

reggel láttalak én is, csak nem voltam biztos benne, a neved után van még egy hosszu számsor, azt még nem láttam forumn, vagy csak nem figyeltem :)
a végén mikor mindegy volt megprobaltam kodbol loni a Pensacolat+foglalni bar tokmindegy volt... van az a reflex az emberben, hogy fraget/+10 sebzest barmi aron, megha ki is lonek miatta :D

Több
9 éve 2 hónapja #15958 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Dühöngő
üdv,válasz a rómbóló csatahajó támadásodra,,hát nekem eddíg 70-80% os eddíg a csatahajóval a rómboló túlélésem :pinch: ,,mert jön szembe akk mind a 2 oldalra bökök egyet egyet és 4 toronyból lehet szórni,, és mire beközelít 2-3 km re ahogy írtad általában elég sok hp je lemegy hiszen elég 1-2 jó találat,,nembeszélve hogy másodlagos ágyúk is ilyenkor már javában szórják az áldást,,eddíg kevés rombi volt ami túlélte,,általában lesböl vagy ha nyomi vagyok és nem veszem észre hegy mögül elöbukkanva szoktak lealázni,,szerencsére ilyen kevés van,,vagy csak szerencsém volt eddíg :P

most Colorádóval nyomom csak ajánlani tudom minden csatahajósnak eddíg nagyon bevált,,ja másik arp kóngó nak másodlagos ágyui 150 esek,,azok is pikk pakk leszedik a rombikat ha beközelítenek,,de természetesen van sok romboló specíalísta akik míndíg rámhozzák a frászt ill a tengeralatti búvárélményt :woohoo:

üdv ;)

Több
9 éve 2 hónapja #15959 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azért van az a számsor mert volt egy pár hasonló user, és csak így engedett regisztrálni. :)

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #15984 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Miért vannak ennyire hülyék?!
MEgyek Arp kongouval van egy nürnbergünk, aki később indult (gondolom lassú betöltés). Felspotolodik egy mutsuki, tőle 7-8km-re, mit csinál? Torpedókat küld rá, oszt csokoltam, vígan megtorpedóz a dd, miközben 2 oldalról jön a cv torpjai is, közben a dd rámegy a hordozónkra. Nünrberg meg szépen elment, nem hogy üldözni a dd-t, áh, minek. Végül a cv kiszedett, mert nem volt légi fedezet, meg semmilyen -.-
20k sebzés, köszönöm (stock fusoba lőttem pár nullát, meg egy karlt nem tudtam eltalálni 7km-ről...)
És persze, hogy nyerünk, komolyan -.-

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Grievous által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.429 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.