Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16598 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen, szerintem is. 20.00 és 22.30 közt van a legtöbb jó csata. Más idöszakokban többször van villámparti 12:3 meg fordítva.

Bár igaz, most egy hétre visszatértem WoT-ra. Hiányzik a WZ132 és a TigerP....
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja stevedoki által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #16602 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mióta felpakoltam a Clevelandet AA kiegészítőkkel, alig tesz be olyan csatába ahol legalább egy anyahajó lenne :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #16603 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Két csata Mex-el, első helyen végeztem mindkétszer, de mégis bukó mindkét csata, ráadásul nyerő helyzetből. Csakazértse akarja, hogy ezzel a hajóval/kapitánnyal nyerjem meg az XP-t :D

Több
9 éve 2 hónapja #16614 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én a 6 km-es torpedó-hatósugarú cirkálóimmal is karnyújtásnyira közelítem meg a hadihajókat és úgy megyek biztosra, persze közben darálom őket salvókkal illetve inkasszálom a - néha halálos - lövéseket.
Tapasztaltam én is olyat, hogy a torpedóik aktív hatótávolságán messze kívül eső pozícióból majdnem vakvilágba küldenek torpedósorozatot egyes játékosok, ami nemcsak a csata szempontjából teljesen haszontalan, hanem veszélyes is a csapattársakra nézve.

Több
9 éve 2 hónapja #16617 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gyúrok az Omahával a Clevlendre....ma még nem voltam olyan csatában ahol az Omahám volt a top tier cirkáló bármelyik oldalon.:( De kb az esetek 60%-ban - érzésre - tier VII-es volt az ellen BB-k fele és a cirkálók meg DD-k 3/4-e! Szóval gondolhatjátok, hogy milyen facca körök lettek.....bár volt olyan kör, hogy 1597 XP-vel csak az 5. lettem a csoportban.:(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16618 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hasonlón én is átmentem, az Omaha C-je ráadásul lebutítottabb a B-hez képest, úgy látszik, a WG Purgatóriumába ez is belefért.
Co-opban játszva kemény munkával összeszedtem a Clev-et, amit aztán pár csalódás után eladtam.
Nem kedvszegésből írom, nyilván egy jó játékos kezében a Cleveland kemény tűzerejű jó hajó, nálam, aki a középszerűnél is gyengébben játszom (kifehérített surrender státusom ellenére), pár elsüllyedés és magas árú újjáépítések miatti sorozatos negatív mérleg következtében lett áruba bocsátva (bár még gondolkodom a visszavételén)
Most, az USSR-cirkálók ígéretében természetesen újabb utakkal is próbálkozom.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Gneisenau67 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.438 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.