Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #16662 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A Clevet mindenkép HE-vel löd.A többire mehet az AP majd belövöd magad.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #16663 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem az ágyúkkal, vagy hajókkal van itt a legnagyobb gond, hanem azzal, hogy a WG manipulája a meccseket. Az utóbbi pár hétben minden 5 győzelemre jutott kb. 1 vereség, jó sebzések voltak meccsenként stb. De a napokban amilyen idióta csapatokba kerülök.... Az ellen 1-2 hajó elvesztése árán ledarálja a csapatot, hiába van egy csomó találatom, de sebzés szinte semmi. A csapattagok csak lézengenek a pályán, úgy elvannak, de semmit nem tesznek szinte (esélyes, hogy tele van bot játékosokkal).
Pár napja megvettem a Mutsukit, le se tudtam még egyszer sem szorzózni... Pár 1000 xp kellene a kaiptányra, hogy teljesen át legyen képezve, de esélytelen, csatánként 2-300 Xp-ket kapok (az ágyúm nem talál el semmit, ha 4-5 km-ről torpedózok is, röhögve kikerüli a leglassabb BB is, állok a füstben és kapom a halálpontos salvo-kat stb.).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja tyer82 által.

Több
9 éve 2 hónapja #16664 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem csak szoknod kell... az új hajóval érdemesebb előbb Co-op csatákat menni addig, amíg kézre nem áll. Andrejnek is ez lehet a baja az Aobával.

Több
9 éve 2 hónapja #16665 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Továbbra is értezlenül pislogok. Hiába lövök AP-vel 8-10 km-ről a Nürnberg oldalába 470-es és 940-es sebzések jönnek. Ez normális? Képtelen vagyok citadellát lőni neki, ő pedig szarrá szívat. Ez annál is érdekesebb, mert a Furuval simán lőttem kettesével a citadellákat a Königenek, és a Nürnbergnek is. Elfelejtettem játszani, vagy célozni? Ez így elég hervasztó. Egy T5-ös hajóval jobban ment még akkor is, amikor magasabb csatákba rakott. :dry:

Több
9 éve 2 hónapja #16666 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
De mondom, a hajóval semmi gond, több találatot érek el, mint a Furutakával, csak éppen ap lövedékek semmit nem sebeznek. Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de kezedek arra hajlani, amit tyer82 mond.

Több
9 éve 2 hónapja #16667 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: Azt gondoltam, jó lesz a 25K XP a Mexre, akkor meglesz a Colorado. Már kétszer győztünk, de csak 4. helyre sikerült kerülnöm :) Úgy látszik addig próbálkozom vele, még a 25K nélkül is összejön... :D

na késő volt, vagy nagyon félrenéztem, de meglett a Mex-el :) úgyhogy nemsoká Colorado vásárlás :)))
húha mennyi küldetés lett most hirtelen...

Oldalmegjelenítési idő: 0.383 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.