Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #17298 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na igen. Nekem is volt olyan, hogy leugattak, hogy ha meghaltam, akkor kussoljak, aztán a végén az első háromban voltam, aki meg leugatott az a fasorban sem.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #17299 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
nekem is beszólt egy Pensacolás, hogy "your aim is rubbish".
nem állítom, hogy nagyon jól céloznék, de akkor is 2.-ként végeztem a Yorck-al 90K damage-el.

persze a célzáson mindig lehet javítani. azt hiszem, fogok tartani egy egy Training Room napot és begyakorlom még jobban, főleg a szögben távolodó hajók a gyengém.
próbálgattam mindenféle célkereszt modot, de valamiért azok nekem nem működnek, úgyhogy mindig visszatérek a gyárihoz. eleve 1280-as felbontáshoz kevés van, de valahogy azok se segítenek.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #17311 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem csak a lövés itt a lényeg attól hogy valaki jól lő nem lesz elég, itt a felvett pozíció, az együttműködés a lényeg. Például ha vagyunk 4 a 4 ellen akkor nem az jó taktika hogy mindenki egy hajót lő mert a másik 3 az vígan kilő mindenkit hiszen szabadon minden zavarás nélkül tud célozni, helyezkedni, esetleg még torpedózni is.

Ez egy összetett játék, és nem a játékos egyéni teljesítménye a döntő.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17312 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: nekem is beszólt egy Pensacolás, hogy "your aim is rubbish".
nem állítom, hogy nagyon jól céloznék, de akkor is 2.-ként végeztem a Yorck-al 90K damage-el.

persze a célzáson mindig lehet javítani. azt hiszem, fogok tartani egy egy Training Room napot és begyakorlom még jobban, főleg a szögben távolodó hajók a gyengém.
próbálgattam mindenféle célkereszt modot, de valamiért azok nekem nem működnek, úgyhogy mindig visszatérek a gyárihoz. eleve 1280-as felbontáshoz kevés van, de valahogy azok se segítenek.

Ha elfogadsz tőlem egy javaslatot....

A szögben távolodó (népiesen: srégen:D) hajókra kevesebbet tarts elé mint a kb az ágyúidra merőlegesen (veled közel párhuzamosan) haladó hajókra, de viszont a párhuzamostól való eltérésükhöz képest a vízvonal és a felépítmény (nem a radar állás az árboc tetején:D) közé tedd a szálkeresztet. A többit az ágyúk diszperziója elvégzi....
Természetesen gyakorolni kell, de nekem a való életből - vadászat -ez adódik és a játékban ezt elég jól lemodellezték. A sörét lövés is nagyon hasonlít ehhez.:)

A srégen feléd jövő, vagy merőlegesen feléd jövő - főleg a DD-k kedvelik ezt - hajókra meg értelem szerűen a fordítottja, a hajó hossztengelyében elé a vízbe célozz.
Remélem érthetően írtam le?!:)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Gizmo által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
9 éve 2 hónapja #17317 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
igen, az elmélet tiszta, próbálom alkalmazni. :)
nem állítom, hogy soha nem találom el, de jóval kevesebbszer, mint ideális lenne :)
a Krab célkereszt próbált úgy segíteni, hogy rajta vannak bizonyos szögek és pontok, hogy mennyivel kevesebbet kell előretartani.
persze ez se működik nálam a felbontás miatt, és ez már úgyis kicsit határvonalon van a csalás, de legalábbis a túlzott segítség felé :)
lehet, hogy felszerelek a monitorra egy vonalzót :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #17319 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: igen, az elmélet tiszta, próbálom alkalmazni. :)
nem állítom, hogy soha nem találom el, de jóval kevesebbszer, mint ideális lenne :)
a Krab célkereszt próbált úgy segíteni, hogy rajta vannak bizonyos szögek és pontok, hogy mennyivel kevesebbet kell előretartani.
persze ez se működik nálam a felbontás miatt, és ez már úgyis kicsit határvonalon van a csalás, de legalábbis a túlzott segítség felé :)
lehet, hogy felszerelek a monitorra egy vonalzót :D

Ha ráérzel egyszer akkor menni fog az állandóan!:)
Cirkálós harcnál legalább 50-70 plusz találatot tud hozni ez a fajta lövés!;) Volt DD amit ilyenképpen lőttem ki cirkálóval a lőtávolság határán mozogva. Kb párhuzamosan mentünk egymással, de ő kanyargott. Így megvártam mindig amikor kanyarodik valamerre mert jóval kevesebbet kell elé tartani. Sikerült buggyantani!:D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.477 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.