Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #17322 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: lehet, hogy felszerelek a monitorra egy vonalzót :D

... vagy csak egyszerűen alkoholos filccel - jó vastagon :( - húzd rá a monitorra a vonalakat, amivel célba találsz ;) :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #17336 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gizmo írta:

BigaC írta: nekem is beszólt egy Pensacolás, hogy "your aim is rubbish".
nem állítom, hogy nagyon jól céloznék, de akkor is 2.-ként végeztem a Yorck-al 90K damage-el.

persze a célzáson mindig lehet javítani. azt hiszem, fogok tartani egy egy Training Room napot és begyakorlom még jobban, főleg a szögben távolodó hajók a gyengém.
próbálgattam mindenféle célkereszt modot, de valamiért azok nekem nem működnek, úgyhogy mindig visszatérek a gyárihoz. eleve 1280-as felbontáshoz kevés van, de valahogy azok se segítenek.

Ha elfogadsz tőlem egy javaslatot....

A szögben távolodó (népiesen: srégen:D) hajókra kevesebbet tarts elé mint a kb az ágyúidra merőlegesen (veled közel párhuzamosan) haladó hajókra, de viszont a párhuzamostól való eltérésükhöz képest a vízvonal és a felépítmény (nem a radar állás az árboc tetején:D) közé tedd a szálkeresztet. A többit az ágyúk diszperziója elvégzi....
Természetesen gyakorolni kell, de nekem a való életből - vadászat -ez adódik és a játékban ezt elég jól lemodellezték. A sörét lövés is nagyon hasonlít ehhez.:)

A srégen feléd jövő, vagy merőlegesen feléd jövő - főleg a DD-k kedvelik ezt - hajókra meg értelem szerűen a fordítottja, a hajó hossztengelyében elé a vízbe célozz.
Remélem érthetően írtam le?!:)

Ezt én is megköszönöm :) Igyekszem hasznosítani. Ati ha nem baj megpróbálom filc nélkül :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Gizmo, DragonZ

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17341 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

SgtBala írta: ...Ati ha nem baj megpróbálom filc nélkül :)

Nekem sem maradnak meg a monitoron a csíkok, mióta kiszopogattam abból az izéből az alkoholt... :unsure:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, DragonZ, SgtBala

Több
9 éve 2 hónapja #17349 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
... belém olyan szintem ideggörcsöt baszott az asszony reggel óta, hogy még a játékhoz sincs se kedvem, se türelmem :angry: :angry: :angry:
legszívesebben most lerúgnám a fejét, persze nem fogom, de gyilkos hangulatban vagyok...
szóval pont a 3x hétvégén, amikor jó pár hajóra tudnék gyúrni nincs idegem...
aki játszik annak sok sikert!!!

ui.: előbb-utóbb "talán" rendeződnek a dolgok... ha más nem a Kék Fény leadja a riportomat :lol: :lol: ;) ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #17350 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
A Colorado-val semmit se találtam el ma, én voltam a csapat szégyene.
Volt két szerencsém citadellám spotter plane-el, ezenkívül még 10km-ről se találtam el egy rohadt cirkálót.
Közeledik az uninstall pillanata és visszatérés a grand strategy műfajhoz, az jobban ment, ez a célzás nekem nem megy, akármennyit kalkulálok rovátkával, becsapódási idővel, füsttel, menetiránnyal, szöggel, tuti mellé megy. Még akkor is jobban lövök, ha csak érzésből csinálom és rá se nézek a számokra. Az érzés viszont elszállt mostanában :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17352 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: A Colorado-val semmit se találtam el ma, én voltam a csapat szégyene.
Volt két szerencsém citadellám spotter plane-el, ezenkívül még 10km-ről se találtam el egy rohadt cirkálót.
Közeledik az uninstall pillanata és visszatérés a grand strategy műfajhoz, az jobban ment, ez a célzás nekem nem megy, akármennyit kalkulálok rovátkával, becsapódási idővel, füsttel, menetiránnyal, szöggel, tuti mellé megy. Még akkor is jobban lövök, ha csak érzésből csinálom és rá se nézek a számokra. Az érzés viszont elszállt mostanában :D

Nyugi!:)

Csüccs be egy alacsonyabb tieres cirkálóba - a gyorsabb töltés miatt, a DD-t azért nem mondom mert nem tudom, hogy annál működik-e a dolog + béna vagyok vele - és nyomj egy jó pár Co-op-ot!

Nekem a Clevlanddel most is 90-140 közötti találatom volt, 4 csatából, és 4-ből csak egy lett győzelem.:( De jót szórakoztam!:D
3 csatában volt hordozó, az egyikben 2 is. Összesen 77 repcsit vertem le az égből és csak egyszer csobbantam! A 4 csatából 1 volt ami szintem béli volt, a tobbi 1+, 2+ tieres..... :whistle:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Gizmo által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.387 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.