Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #19235 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hogy az istenben lehet az, hogy mogamival csak 1km-ről spotolok fel egy torpedó csoportot? Mellette egy másikat 3-ról, ízt ki tudtam kerülni, de a 1km-est nem, miközben fel van rakva a felszerelés, hogy hamarabb vegyem észre + a skill is fent van. - harmad hp-, majd a tirpitz kivégzett, miközben volt 8k sebzésem... (fennakadtam egy sziklafalon)

Szerk: most meg 2k sebzés, mindenki critiket lőtt, én meg misseltem mindent, komolyan már?! -.-
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Grievous által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #19242 Írta: Gabrikovics
Gabrikovics válaszolt a következő témában: Dühöngő
Elkezdődött a hétvége ! Kitolták a garázsból a hétvégi úrvezetők a csónakot hogy hajókázzanak egyet !
Megindul a csata szépen elindulok az ellen felé egy cirkáló raj előtt a kis rombolómmal lövök egy sorozatot meg néhány torpedőt erre pittyegés hát a melletem evező ARP Myoko elenged egy torpedó csapást tőllem kb 1 Km-re :woohoo:
Annyira azért nem jó az álcám vagy vak a kapitány ?

Mellékletek:

Több
9 éve 1 hónapja #19243 Írta: Gabe12
Gabe12 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát igen. Nagyon nincsen kompenzálva a teamkill, hiszen valószínűleg nem 450XP-t vadásztál volna össze a csatában, ha nem küldtek volna időben a víz alá...

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #19244 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
330 dmg, win, *2, ha már pár ezret sebzek, akkor automatikus vereség . Egész héten, minden hajóval:) Akkora fos egy RAGE game ez, de komolyan. A héten már shokakuval is sikerült többször ledupláznom ilyen 1-2K sebzéses köröket. Tényleg csak röhögni lehet ezen a hulladékon.:) Közben teamkill, tegnap meg ma 2 olyan köröm volt, hogy oldalbabasztak torpedóval a legelején, meghaltam, természetesen sima győzelem mind2.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #19250 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyébként itt egy videó, hogyan működik a RAGE game. A videóban majmokkal kísérleteznek, az a feladat, hogy visszaadjanak egy kavicsot. Az egyik uborkát, a másik szőlőt kap jutalomként (ami sokkal finomabb) és látható az eredmény:) Ugyan ez a gond az összes wg logikára épülő játékkal, a teljesítmény nincs köszönőviszonyban az eredménnyel, és ez ami elfogadhatatlan már a főemlősök szintjén is...Egyedül az egér/billentyűzet/monitorgyártók járnak ezzel jól. :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Krisztian által.

Több
9 éve 1 hónapja #19252 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én nem vagyok dühös, azt hiszem egyszerűen meguntam a játékot.
Még ezt a patch-et megvárom, lesz-e valami jobb játékmód, aztán uninstall.
Tegnap volt egy kis időm játszani, betöltöttem a játékot, nézegettem a hajóimat egy darabig, aztán kiléptem, semmi kedvem sem volt vele játszani.
Tudom, hogy ez végső soron csak egy lövöldözős játék, ne várjak tőle többet, de pont ezért fogom kipróbálni a Naval Action-t, az talán többről fog szólni, ha teljesen kész kesz.

Oldalmegjelenítési idő: 0.425 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.