Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #19254 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szeretem, mikor csata betöltés közben kidob a rendszer és nem enged vissza, mindig 0 xp-t kapok emiatt ekkor, ha nyerünk, ha vesztünk...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #19255 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szia!

Nem fogsz túl sokat csalódni a navallal de azt el kell mondanom hogy még igen kezdeti stádiumban van ergo csodákat ne várj. Ha valamilyen segítségre van szükséged ezzel kapcsolatban ajánlom figyelmedbe az fórumot. Meglehet hogy ott találkozunk.

Alex!

Több
9 éve 1 hónapja #19256 Írta: Alex1966
nem tudom miért de lemaradt. SG-forum :)

Több
9 éve 1 hónapja #19257 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
köszi, megtaláltam, olvasgatom.
elég durván hangzik, hogy ötször vesztesz PvP-ben és buktad a hajód :D

Több
9 éve 1 hónapja #19258 Írta: Alex1966
Mire eljutsz odáig. :) Egyébként könnyen lehet az elején fejlődni van egy kis kereskedelem egy kis
craft amiből pénzt kreálhatsz vagy fejleszthetsz építhetsz de ez még nagyon nem kiforrott. Én általában
3-4 naponta tudok néhány órácskát odaülni és kellemes csalódás eddig a játék. Szokatlan az irányítás a térképen nem fogod látni hogy hol vagy :D Van egy térkép és egy iránytű aztán boldogulj... A csaták is
mások lesznek hisz vitorlásokról van szó néhány alkalommal beszorultam széllel szemben és csak az ima segített eleinte :D Sokan vannak fenn a Holland oldalon mert ott könnyebb fejlődni és azok akik már
vágják ezt a játékot szoktak csatázgatni. Nézz meg videókat hogy milyen a nagy lineshipek között egy kisebb teknővel küzdeni komolyan szuper az egész. Ha 5.x elszállsz az se, vészes mert pénz az mindig lesz a sok xp mellett én ezért is használom a kereskedelmet. Na de sem lebeszélni sem rábeszélni nem...
Segítőkészek a srácok a fórumon bármi probléma van mindig írják a tutit. :)
Ha csatlakozol akkor üdv a csapatban :)

Több
9 éve 1 hónapja #19264 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Istenem már, délelött mentem 2 csatát, mindkettő gyözelem, majd MOgamival kidob a rendszer. Most mentem Hiei-jel, semmit se talál el, bukta. Mogamival 80k sebzés, bukta, majd most 0 (NULLA) sebzéssel haltam, CV+valaki vagy a tirpitz vagy a montana lelött rólam 20k hp-t. És ne legyek ideges? -.-

(napi küldi: 4 győzelem 500 free xp-ért, fele megvan, de lassan kilövöm, komolyan....)

Oldalmegjelenítési idő: 0.440 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.