- Köszönetek: 1654
tényleg ne hagyd abba akármi is az, jók ezek az elkalandozásaidSzete58 írta:
Roon és/vagy Csapajev.
Mahannél láttam csak Nálad, Csabi, h. futtattad volna tovább a nyerő hajót, akkor nem ment, mentél mással, ezzel nincs gond. Vesztettél vele, ezzel sincs, mentél mással... excellent!
Az elején szúrtad el - szerintem - amikor a nyerő hajókat váltogattad... a szorzózás miatt, gondolom.
Ne foglalkozz a szorzózással! Akkor nem a saját játékod játszod, hanem behajózol arra a csőpályára, amit a játékfejlesztők terveztek... én bármely játékban utáltam anno, amikor csak úgy és akkor lehetett nyerni az adott pályán, amikor azt és akkor csináltad, amit a játékfejlesztő kigondolt.
1992 óta játszom számítógépes játékokkal komolyabban, addig csak hébe-hóba, akkor lett először saját gépem... csaknem negyed század alatt láttam már ezt-azt... de elkalandoztam...
Summa: a bukó széria zavar mostanában sokakat... el lehet kerülni. az én módszerem erre egyszerű, mint a faék, de ha másnak jobb ötlete van, szívesen megpróbálom...
Na szóval az enyém: mivel a Tirpitz a drágaszágom, a nap első csatája mindig az övé, lényegtelen, hogy nyerek vagy nem, a lényeg a sebzés és hogy lehetőleg még a végjátékban is a víz fölött legyek és lövöldözhessek...
A második csata ha ranked van, a ranked a kedvencemmel (Colo most), ha nincs ranked, randomban az, amit húzok.
Innentől végtelen egyszerű, mint a faék - na jó, ez már volt... Ha nyerek, megyek újra a nyerő hajóval, ha vesztek, sohasem megyek újra a vesztes hajóval. Így ha a mázlifaktort a WoWS nyugati szláv istenei aktiválják nálam, tudok nyerő szériaköröket menni, bukó szériába viszont nem megyek akkor sem, ha bekapcsolják nálam a „Belehajítunk köcsög a pöcegödörbe!” opciót.
Ha viszont a következő hajóval is vesztes kört megyek, felhúzom a szemöldököm... és átváltok valamelyik nagyon nagy kedvencemre... viszont ha azzal is kiütnek, és feltörlik velem a fedélzetet, kikapcsolom a játékot.
Van másik!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Grievous írta: Mennyire normális, hogy Izumoval a fletcher torpedóit 1km-en belül spotolom fel, ami ellen nem tudok semmit se tenni már? -.-
skillben asszem nincs meg, mert javaslatra nem raktam arra, amivel hamarabb spotoldnának fel a torpedók.
Grievous írta: De azért ennyire közel felspotolni a torpedókat? Ok, se a skill se a felszerelés nincs emg ,hogy messzebb legyen felspotolva....
Megyek Hatsuharuval, majd látom ,hogy valami felspotol, de senki sincs 6.5km-re tőlem (festéssel 6.5 as pottávolságom). Majd 6km-re felspotolodik egy fubuki, aminek 7km az alap spottávolsága. Ennyi ér a skill az 5. sorból, vagy mi?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.