Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #23415 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én értem, szerintem neked most a kisebb gondod is nagyobb annál mint ez a játék de idővel minden a helyére megy holnap vagyok olyan 10-11-től ha van időd és kedved csapassuk NC hátha az berúgja verdát aztán megint jönnek az eredmények. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #23418 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

most akor mivel menjek Szete bátyo?
Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #23420 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Dühöngő
14 battle 12 vereséggel... utolsónál még ki is fagytam.... az arp Myoko milyen a tierjében? Nem érzem sem utősnek sem hasznosnak , igaz épp meg lett és rögtön abbahagytam a játékot lehet az 1 skillnél járó kiscsaj miatt is van. De szerintem nekem nem akar menni a 7 es tier...:( Ahogy a többi sem:)
(yorck 7 ből semmi arp myoko 3 ból semmi Fusó 3ból semmi) már 15 ből 13 bukta:)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Eper által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #23421 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Eper írta: 14 battle 12 vereséggel... utolsónál még ki is fagytam.... az arp Myoko milyen a tierjében? Nem érzem sem utősnek sem hasznosnak , igaz épp meg lett és rögtön abbahagytam a játékot lehet az 1 skillnél járó kiscsaj miatt is van. De szerintem nekem nem akar menni a 7 es tier...:( Ahogy a többi sem:)

6-7 felett azért már illik valami egyébbel próbálkozni aznap... :P

A Myokókat a legjobb 7es hajóknak tartják itt a fórumon a szakembörök :whistle:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #23429 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta:

most akor mivel menjek Szete bátyo?

Jó kérdés!

Roon és/vagy Csapajev.

Mahannél láttam csak Nálad, Csabi, h. futtattad volna tovább a nyerő hajót, akkor nem ment, mentél mással, ezzel nincs gond. Vesztettél vele, ezzel sincs, mentél mással... excellent!
Az elején szúrtad el - szerintem - amikor a nyerő hajókat váltogattad... a szorzózás miatt, gondolom.
Ne foglalkozz a szorzózással! Akkor nem a saját játékod játszod, hanem behajózol arra a csőpályára, amit a játékfejlesztők terveztek... én bármely játékban utáltam anno, amikor csak úgy és akkor lehetett nyerni az adott pályán, amikor azt és akkor csináltad, amit a játékfejlesztő kigondolt.
1992 óta játszom számítógépes játékokkal komolyabban, addig csak hébe-hóba, akkor lett először saját gépem... csaknem negyed század alatt láttam már ezt-azt... de elkalandoztam...
Summa: a bukó széria zavar mostanában sokakat... el lehet kerülni. az én módszerem erre egyszerű, mint a faék, de ha másnak jobb ötlete van, szívesen megpróbálom...
Na szóval az enyém: mivel a Tirpitz a drágaszágom, a nap első csatája mindig az övé, lényegtelen, hogy nyerek vagy nem, a lényeg a sebzés és hogy lehetőleg még a végjátékban is a víz fölött legyek és lövöldözhessek...
A második csata ha ranked van, a ranked a kedvencemmel (Colo most), ha nincs ranked, randomban az, amit húzok.
Innentől végtelen egyszerű, mint a faék - na jó, ez már volt... Ha nyerek, megyek újra a nyerő hajóval, ha vesztek, sohasem megyek újra a vesztes hajóval. Így ha a mázlifaktort a WoWS nyugati szláv istenei aktiválják nálam, tudok nyerő szériaköröket menni, bukó szériába viszont nem megyek akkor sem, ha bekapcsolják nálam a „Belehajítunk köcsög a pöcegödörbe!” opciót.
Ha viszont a következő hajóval is vesztes kört megyek, felhúzom a szemöldököm... és átváltok valamelyik nagyon nagy kedvencemre... viszont ha azzal is kiütnek, és feltörlik velem a fedélzetet, kikapcsolom a játékot.
Van másik!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #23433 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: hehhh hol a realizmus
na néha vissza nézek a játékra de fölösleges,,van még aki evvel játszik,,megyek pl egy 8 as csatahajóval egyszer csak semmiböl elötünik egy repülö és ledob 6-8 torpedót esély sincs kikerülni,,elöször is a 2 világháboruba a torpedó bonbázok 1 db torpedót tudtak szálitani,,másik dolog minek szenvedtük el magunkat nagy csatahajókig ha a semmiböl észrevétlen elötünik egy romboló és leköp 10 torpival,,ugyanmár realizmus sehol meg se tudott volna 15km belül közeliteni egy ílyen jelentéktelen csónak egy csatahajót,,na hagyjuk már nagy szar az egész,,,természetesen ez nem nektek szól hanem a játék készítöinek ,,csak elmondtam véleményem
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja reveszlaci által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.377 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.