Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja #25429 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Persze a WG hibája is, hogy az ilyen szakaszokat előszeretettel rakja +2 tierrel nagyobbak közé (de egy normálisan összeállított szakasznál is ez a tendencia többségében). Viszont mivel a játékosok ezt tudják, innentől már az ő hibájuk, hogy csak megpróbálják, így jelentősen gyengítve a csapatot (arról nem is beszélve, mikor még nem volt ez a korlátozás, merő poénból hozták be a V+ tieresek a II-es, III-as tier béliket.....)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #25430 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
És azt se értem hogy miért jó ez a szakasz kissebbik tagjának.Mert pl ha annak a bizonyos Schors-nak 20 km-ről mellé lő egy Yamato,vagy Montana,akkor is el süllyed.Szerintem még a saját dolgukat is meg nehezítik ezzel.....De én itt le zárom a dolgot.

Több
8 éve 8 hónapja #25432 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha ügyes a Shchors, akkor még jól is szerepelhet, nem gyújt jobban egy Chapayev se, csak kicsit többet bír. :)
Láttam én már ilyen -1 tier szakasztársat a magas tierűket lealázni, bár kétségtelen, hogy a hamar csobban eset gyakoribb.
Tegnap a Scharnhorstomat tette az MM tier 9-be, úgy hogy én voltam az egyetlen Tier 7 BB/ráadásul kevés volt a cirkáló, hát örültem, hogy 40K dmg-t összehoztam...

Több
8 éve 8 hónapja #25447 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A játékosállomány játékbeli tudása egyszerűen siralmas. És itt nem feltétlen a hajó használatát értem, hanem a befoglalás és a bázisok mecanikájának ismeretét. A többség úgy veszi, a győzelem az, ha minden hajót kilövünk. Pedig többször fordul elő a pontbeli győzelem. A foglaló körtől még mindig fél a többség, mint a tűztől és ezért bukjuk a sok meccset....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 8 hónapja #25456 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez szerintem örök probléma marad!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 8 hónapja #25458 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
abszolút jó csata volt, végre eltaláltam amit akartam, erre a rohadt Gneisenau megtorpedóz..

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.419 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.