Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25335 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Megyek Kamikazeval, de wtf, mik ezek a csapatok? 2 csata, 1 torpedó találat csak, spotolak a repcsik, mert saját cv-nk támadó setuppal rohangl ,de sok mindent nem tesz, aztán meg nem volt foglalásunk és oda lett a pontunk (első meccsen ki lett lőve 1db hajó ellentől, ok). 3. meccsen legalább sebeztem 91k-t, kitorpedóztam 2 königet, és nyertünk.

Fubukival előtte meg...
Marha jó map, mindenhol sziget, mindenki össze vissza fordul, repcsik szintén jelen vannak. Aztán látok egy tirpitzet, jó, meg torpedózom, indítom. Közben látom ,hgoy lassít, gondoltam csak fordul. HÁt nem, elkezdet tolatni... Egy torpedót benyelt végül a N Corolado, és ez votl az utolsó tlaálatom egész meccsen, de csapattárs Bismarck meg megevett négyet. What? Hogy került oda? 35k damage, köszi... (legalább nem lettem rózsaszín)

Egy másik tirpitzet legalább kiszedtem, de.....
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #25343 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azt azért illik észre venni, mikor egy böszme nagy hajó a torpedóid felé tart... :silly: :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 8 hónapja #25344 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Olyan jó a hétvége, mikor ráérne az ember hajókázni, már csak az tudná megszépíteni az ember napját, ha a sok idióta Pistike kinn játszana inkább, ne az idegeinkkel szórakozzon. 3 rombolós kör egymás után, 3 bukta. Esélytelen bármit is elérni a sok idióta miatt (az ellen 2-3 hajót veszít, a csapatunk fele meg az első 5 percben elvérzik....) És ez megy tegnap délután óta, mindegy milyen hajóval próbálkozom...

Több
8 éve 8 hónapja #25345 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: Azt azért illik észre venni, mikor egy böszme nagy hajó a torpedóid felé tart... :silly: :lol:

Hát, mivel szigetek voltak, így nem tünt fel egy nagy hajó, ami úgy néz ki mit az ellen hajója :silly: Másik, mininmapon meg a hajónevek kitakarták, így ott se láthattam.

Az a bajom mostanában fubukival, hogy bedob 4-5 dd közé, akár t10-es dd-k ellen is. Minek? Jó, nem a t10, a +-2 mm miatt, de miért kell 5db dd egy meccsen? Inkább várok 3 percet inkább, de legyen 2 dd és ne több.

Több
8 éve 8 hónapja #25396 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amikor keveset teszünk a győzelemért....
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 8 hónapja #25397 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sokan még mindig nem értik a játékban a foglalások lényegét... Nekünk volt 200 pontunk (későn kezdett foglalni a csapat), ellenek volt 900. Dicséretes, hogy az Atlantánk beállt foglalni, és lett 2 bázisunk, de hiába ugattam chat-en, hogy a 10 000 Hp-s Omaha-t ki kéne lőni, mivel akkor pontot veszítenek, mi meg időt, rám szóltak, hogy kussoljak, eddig is csak kempeltem Fuso-val....

Hát nem tudom, top 2. voltam csapat összesítésben úgy, hogy 2 perccel csata kezdése után rakott játékba...
Nagyon úgy látom, a játékosok többsége nem lát túl a hajója orránál. Megy, lő amit lát és kész. Pedig nem nagy stratégiai összefüggéseket kéne észrevenni. Az ilyenek menjenek Pokémon Go-val játszani kb.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, James Onedin

Oldalmegjelenítési idő: 0.412 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.