Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja #27086 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Dühöngő
A "Napi lose" mikor már nem tudod mit kéne még tenni...
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #27087 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos napi bukó sok esetben előfordulhat.
Ennyi játékos között biztosan van
- kisgyerek, aki kipróbálja apa vagy tesó hajóját, főleg hétvégék és szünetek
- hétvégi sofőrök
- részeg, betépett aki ilyenkor nem vak, csak bátor, vagy ellenkezőleg épp bepánikolt
- épp felhívta az asszony/barátnő/stb. VIP addig auto-battle
...

imádkozhatsz, hogy a te csapatodba kevés ilyen kerüljön, vagy ők legalább véletlenül találják el azt a jobb playert, akit jobb híján követnek, így halvány remény van a győzelemre (főleg ha szemben is játszanak a fenti klubokból). ezért jobb a ranked, mert oda szerintem inkább a gyakorlottabb playerek merészkednek, főleg felsőbb rangoknál. úgyhogy aki jót akar csatázni, menjen inkább ranked csatában, főleg mert nem tart túl sokáig.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99, SeahawkHUN

Több
8 éve 7 hónapja #27105 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Rohadt, gusztustalan WG!
Megváltoztatták a sárkányzászló elszámolását.
Eddig a jutalmakkal, bónuszokkal megnövelt xp-t szorozták 3.33-al, most az alapot.
És avval is tele van a fa..om, hogy buherálnak a prémium hajókkal, pl a Murmansk , Marblehead, Tirpitz, játszhatatlanul fos lett. Ja becserélni vagy az árát visszakapni azt nem lehet, ez egyoldalú gusztustalan szerződésmódosítás a mi kárunkra.

Több
8 éve 7 hónapja #27121 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
A pecsvába, akkor értem miért volt akkora a szervíz költségem, úgy, hogy csak repülőgépet vesztettem, a cv nem sérült. Na mindegy, bekaphatja a WG .... amúgy is a szívem csücskei....

A legújabb gyöngyszem, mire észbe kaptam, bakker mindenki meghalt. Volt egy cv-nk, aki elment foglalni cap-et, értitek? Úgy vélte tök hasznos dolog, utána basszus alig tudtam kimenteni egy csatahajó és egy cirkáló markából. Mert úgyi azért a cv nem egy gyors hajó, főleg ha a cap körben vakargatja az orrát.
De ez semmi, nézzétek meg a csapat pontokat is, fantörpikus. Azt hittem a ranked magába szívta a birka nyájat, de rá kellett jönnöm ..........á dehogy...

Mellékletek:

Több
8 éve 7 hónapja #27149 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mi az isten van ma?! Csupa lemming csapat mindenhol, 0 killel szinte mindenki hal, én se tudok semmit se tenni emiatt.

Fubukit meg 0 sebzéssel csillagoztam mert eltalálta egy fletcher torpedó, mikor menekültem előle, mikor nekimentem egy nyamvadt szigetnek megint -.-

Több
8 éve 7 hónapja #27150 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez nem csak ma,hanem szinte mindig így van...

Oldalmegjelenítési idő: 0.409 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.