Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja #26816 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Bocsi a de a radart jelzi.Semmiféle spot nem volt.Ill a Mahan esetén volt spot de az a füstben ülö mutsu volt mert más nem volt ott.Megnéztem a ripléjt is hogy nem e tévedek.Mellékesen ez a program pofátlanul és szemérmetlenül csal.NC 100-as légvédelme a 8-as japo CV torpedo rajábol 2 azaz kettö gépet lött le Azt is megszüntetném hogy a rajokat összefogja és egyszere támadjon velük.

Igen, itt a WOT-os RNG, sajnos egyre többen veszik észre. Hát nem tudom, nekem sokszor akár 8-as, akár 9-es japó torpedóvető gépekről van szó, hullanak mint a legyek, pedig erősítve vannak modulokkal is.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #26854 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezt ide rakom

a rohadt Nagato 66k sebzést rakok bele és baszik elsülyedni :sick:
Mellékletek:

Több
8 éve 7 hónapja #26856 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: (...) a rohadt Nagato 66k sebzést rakok bele és baszik elsülyedni :sick:

No, pont a múltkor kérdezték, h. milyen a Nagato? Hát ilyen! :) :cheer: :lol: :silly:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #26861 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na nem. Ez idiota volt csak az bosszant hogy valami 2 k hp-vel tul élte az összecsapást. Se tüz se lék pedig kapot torpedot meg 34 másodlagost.

Több
8 éve 7 hónapja #26862 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha Nagato helyet Mutsu került volna be, szerintem az első találatra lenulláztad volna, ha IRL luckját nézzük :blush:
(nem tudni mitől felrobbant, ugyebár)

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26870 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
:sick: :angry:
fedezem magam egy kis szigettel,előttem 10km-re Ellenséges Amagi,Atago,(meg utólag kiderült egy romboló...)mögöttem "csapattárs" Gneisenau....egyszer csak pittyeg a torpedójelzés nézek jobbra,nézek balra ...semmi.... a hátam mögé nem néztem..na oda kellett volna..a Gneisenau tanítani valóan megszórt...1/4 gázon csorogtam esély nem volt kikerülni...csak azt tudnám mit látott ,ha nem vagyok ott akkor a szigetet süllyeszti el :sick: ellőttem a javítást,közben megjött az ellenfél romboló az is eltalált..az Amagi meg finiselt...

Szerk. érdekesen dolgozik a wg:) úgy vettem észre,hogy azokon a pályákon ,ahol a foglalóköröket nagyon körberakták szigetekkel,szellősebbét tették...erre itt ez az új pálya(a fenti csata ott zajlott) és a két szélső foglalókört teljesen körbezárták szigetekkel...ha a régebbi térképeken ez probléma lehetett ,akkor mé kell ugyan olan térképet csinálni?hogy legyen mit javítania köv. frissítéssel? :P
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja sgt_dog által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.391 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.