- Köszönetek: 342
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
GaiusHun írta: Hát ma reggel fel léptem két kör erejéig és lett is legott chat letiltás megint. Mindkét csata bukó, mindkét esetben válogatott eszetlenek, de a topot egy magyar játékos társam vitte, nevét nem írom. Legyen Birka Béla, szóval egy nagyon gázos szituból próbáltam menekülni a Hathsuharuval, két sziget között. Mögöttem 5 km-rel egy cirkáló sorozott, szemben velem egy saját csapattárs Omaha 1,8 km-re. Ez ugyi uszkve 6.8 km. Szóval Bélám kilőtte az Omaha összes torpedóját természetesen pont elém, a cél nem is tudom hol lehetett, mert a cirkáló a sziget másik felén üldözött. Ott hajóztam 400hp-val, és velem szemben úszott az összes kilőtt torpedó, nagy nehezen elmentem a torpedók között, de így kiszámítható lett az útvonalam és persze kilőttek. Birka Béla tökre fel volt háborodva, mikor jeleztem, hogy ritka nagy marha. Akkor is fel volt háborodva, mikor az Omaha-val keresztbe fordul egy csatahajó előtt és az egy salvo-val felrobbantotta full hp-ról.
Azért basszus, erősen kétlem, hogy 5 tierben valaki ne tudná mit is jelent a torpedó lőtávolsága, másrészt látta, hogy menekülök, gyakorlatilag szembe mentünk egymással, és erre elém dobja a torpedókat? Utána meg a legsebezhetőbb oldalát mutatja egy ellenséges hajónak? Felteszem a kérdést, Birka Béla minek játszik? Egyáltalán, hogy a bánatosba jutott el 5. tierrig ha a játék alapvető elemeit sem ismeri?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.