Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #29453 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na a WG szerint ez az igazi kiegyenlített játék. de egyszerűen nem értem hogy lehet, hogy mi 3 DD -nk az első 2 percben megdöglik utána meg az övéik szét torpedóznak mindenkit, az én csapatomban hogy nem lehet egy ilyen ???

KEZD ELEGEM LENNI EBBŐL A JÁTÉKBÓL !!! ( a chat ban természetesen mindig él mivel nem tudom tartani a szám sajna ott kell levezetnem a feszkót ! )
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29460 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az utóbbi időkben elég jó volt az MM leosztás, de 1-2 petch óta ismét káosz. Sokszor van, hogy egyedül vagyok 6-os pl. (vagy max. 2-3 ha van csapatonként), a többi meg 8-as hajó, vagy mikor 2 6-os DD-vel szemben 7-es, 8-as DD van....

• Hellgor70
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #29461 Írta: Hellgor70
Hellgor70 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv!
Ismerős a dolog.
Ráadásul a chaten vezettem le magam én is.... ;) természetesen magyarul, úgy az igazi.

De pár napja kukába tettem a játékot és nyugi van :D

Több
8 éve 5 hónapja #29468 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kéretik ezt elolvasni aztán nem dühöngeni többet:
index.hu/tudomany/til/2016/11/25/a_torte...egbenabb_hadihajoja/
Legalábbis ami a DD-ket illeti.

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29492 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát ma reggel fel léptem két kör erejéig és lett is legott chat letiltás megint. Mindkét csata bukó, mindkét esetben válogatott eszetlenek, de a topot egy magyar játékos társam vitte, nevét nem írom. Legyen Birka Béla, szóval egy nagyon gázos szituból próbáltam menekülni a Hathsuharuval, két sziget között. Mögöttem 5 km-rel egy cirkáló sorozott, szemben velem egy saját csapattárs Omaha 1,8 km-re. Ez ugyi uszkve 6.8 km. Szóval Bélám kilőtte az Omaha összes torpedóját természetesen pont elém, a cél nem is tudom hol lehetett, mert a cirkáló a sziget másik felén üldözött. Ott hajóztam 400hp-val, és velem szemben úszott az összes kilőtt torpedó, nagy nehezen elmentem a torpedók között, de így kiszámítható lett az útvonalam és persze kilőttek. Birka Béla tökre fel volt háborodva, mikor jeleztem, hogy ritka nagy marha. Akkor is fel volt háborodva, mikor az Omaha-val keresztbe fordul egy csatahajó előtt és az egy salvo-val felrobbantotta full hp-ról.

Azért basszus, erősen kétlem, hogy 5 tierben valaki ne tudná mit is jelent a torpedó lőtávolsága, másrészt látta, hogy menekülök, gyakorlatilag szembe mentünk egymással, és erre elém dobja a torpedókat? Utána meg a legsebezhetőbb oldalát mutatja egy ellenséges hajónak? Felteszem a kérdést, Birka Béla minek játszik? Egyáltalán, hogy a bánatosba jutott el 5. tierrig ha a játék alapvető elemeit sem ismeri?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja GaiusHun által.

Több
8 éve 5 hónapja #29493 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta: Hát ma reggel fel léptem két kör erejéig és lett is legott chat letiltás megint. Mindkét csata bukó, mindkét esetben válogatott eszetlenek, de a topot egy magyar játékos társam vitte, nevét nem írom. Legyen Birka Béla, szóval egy nagyon gázos szituból próbáltam menekülni a Hathsuharuval, két sziget között. Mögöttem 5 km-rel egy cirkáló sorozott, szemben velem egy saját csapattárs Omaha 1,8 km-re. Ez ugyi uszkve 6.8 km. Szóval Bélám kilőtte az Omaha összes torpedóját természetesen pont elém, a cél nem is tudom hol lehetett, mert a cirkáló a sziget másik felén üldözött. Ott hajóztam 400hp-val, és velem szemben úszott az összes kilőtt torpedó, nagy nehezen elmentem a torpedók között, de így kiszámítható lett az útvonalam és persze kilőttek. Birka Béla tökre fel volt háborodva, mikor jeleztem, hogy ritka nagy marha. Akkor is fel volt háborodva, mikor az Omaha-val keresztbe fordul egy csatahajó előtt és az egy salvo-val felrobbantotta full hp-ról.

Azért basszus, erősen kétlem, hogy 5 tierben valaki ne tudná mit is jelent a torpedó lőtávolsága, másrészt látta, hogy menekülök, gyakorlatilag szembe mentünk egymással, és erre elém dobja a torpedókat? Utána meg a legsebezhetőbb oldalát mutatja egy ellenséges hajónak? Felteszem a kérdést, Birka Béla minek játszik? Egyáltalán, hogy a bánatosba jutott el 5. tierrig ha a játék alapvető elemeit sem ismeri?

Tier 5-be nem nagy művészet lejutni. Én se tudtam semmit a játékról T5-ben..

Oldalmegjelenítési idő: 0.436 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.