Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #29550 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: van még egy ilyen ótvar szar romboló, mint a Hatsuharu?

Japán ágon? Nincs. Talán Mutsuki, de ő -1 tier.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29576 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: van még egy ilyen ótvar szar romboló, mint a Hatsuharu?

ez az a hajó, ami zabálja a free xp-t :woohoo: moemntán én beletoltam vagy 30K-t, annyira szabadulni akartam tőle, meg toljad neki a zászlókat. Bár sajna visszavettem, kell az új ág miatt,..... szar.... csak ennyi

Több
8 éve 5 hónapja #29600 Írta: Grievous
Komolyan, 1 hétig nem játszok, fellépek és már felhúz:
Kamikaze, mindössze 36k sebzést tudok bevinni, meghaltam, bukta.

De ami kicsapta a biztosítékomat: Gnei: 35k sebzéssel haltam ÉS NYERTÜNK?! Megyek a pálya egyik oldaláról a másikra, mert a csapat nagyja ott van, majd mikor a legtöbb hajó felspotolodott, mentem középre, mert volt 2 hajó ott. Majd felspotolodik egy belfast, egy farragut, egy másik gnei, 0 segítsék, szétégetnek, majd 2 cirkáló próbálja kilőni a farragotott, mert arra fele mentem, de sokat nem tettek. Kilőttem a végén a dd-t, de.... áh?! Hülyét kapok attól a hajtól -.-"

Több
8 éve 5 hónapja #29609 Írta: Grievous
Áh, komolyan, ma semmit se lehet csinálni?! Yamato: 4/4 bukta. 70k sebzés, 110k sebzés, 60k sebzés, 130k sebzés. 2. csatában használhatatlan t10-eseket írt valaki, 3.-ban meg használhatatlan 4 bb, report meg mi egyebet. DE HA NEM TALÁLOM EL A CÉLPONTOT ÉS A CSAPAT IS MEGHAL A SEMMITŐL MI A FRANCOT CSINÁLJAK?! Legalább a kapitány képzése befejeződött, egyetlen pozitívum...

Több
8 éve 5 hónapja #29625 Írta: Grievous
jól van, ránézek a chromeban valamire egyik csata után, bemegyek csatába, 3x vág ki a rendszer, 3 és fél perccel a start után voltam bent, csapat elment egyik irányba, ellen befoglalt 2 bázist, ibukival sebeztem 10k-t, majd full hp-ról kivágott 2 hajó, és bukó. Jól van. Előtte meg t10-ben ibukival 78k sebzéssel bukta és csak a csapat közepén voltam...

Több
8 éve 5 hónapja #29628 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Dühöngő
854 csata után sikerült először bepinkülnöm, parádés, f.szom csatahajós barom :angry:

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.