Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
7 éve 2 hónapja #43006 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő

SirHiggins írta: Mióta az van, hogy 5 csatahajót kell elsüllyeszteni, sikerült kettőt, azóta kb. 25-30 csata alatt 0 (NULLA)...
Teljesen mindegy, hogy mivel megyek semmi, az hagyján, hogy vesztünk és az első félidőben süllyedek, de ez nonszensz.

dehogy nonszensz
ha eccer csatahajó a tét, mindenki azt vadássza. amugy ujabban rengeteg a cirkáló is, gondolom szintén ez miatt

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 2 hónapja #43008 Írta: Samy_Hun
Samy_Hun válaszolt a következő témában: Dühöngő
És ez egy vesztes csata... igen, bukta volt... no comment.... ja és Chapival nagyrészt T10 es mezőnyben... végig tolató 10es dd csapattárssal... elfogyott rá a report-om... :angry:
Mellékletek:

Több
7 éve 2 hónapja #43011 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma úgy alakult, hogy kellett volna 1100 xp a 2. konténerhez, gondoltam megyek cv-vel egy scenariot, Aegis van most, szóval annyira nagy gondnak nem kéne lennie, Inde majd Ryuujou, mindkettő bukó -.-" Kik játszanak ezzel? 2. hullám ért el hozzánk csak, de a csapat fele eltűnt....

Mióta jelen ik meg 3 bb fent középen? Egy Amagi, Fusou és nemtom mi, mert nem néztem annyira. Ilyent se kaptam még ki Xd Mindkét carrierrel összehoztam a 100k-t végül, de így vicc a scenario, mikor bejöttek a heti alkalmak elején nem volt gondom, majd a hét 2. felében már szenvedés volt....

Mellékletek:

Több
7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #43012 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha egymás után több csatát tolsz ennél a küldinél akkor néha bedobja az Amagis köteléket.
Egy párszor már ráfaragtam cirkálóval miközben a cv-ket vártam :P mióta bent a küldi bedobja az csatahajókat.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 2 hónapja PzPuma által.

Több
7 éve 2 hónapja #43014 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mikor először bejött, mentem jópár csatát, de egyszer se kaptam ki ezt a 3 bb-s verziót O.o

Amúgy az Inde meccs elég vicces volt, küldtem a dive-torp osztagomat, várva, hogy a japán bb-k jöjjenek, erre aobas verzió lett ott és elpárolgott a 2 osztagom, akkor voltam úgy ,hogy nem nagyon erőltettem a ca támadást, csak aztán a csapat nagyja eltűnt, nem tudom mitől....

Több
7 éve 2 hónapja #43025 Írta: killer_1997
killer_1997 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezzel a mai eredménnyel a játék végleg kiérdemelte a teljes és végleges törlést. Ha bele szakadok se vagyok képes nyerni. 3 napja tart a folyamatos szopóroller, szóval ugy érzem ennyi elég is volt belőle. Elegem van az előre eldöntött meccsekből. ma még gondoltam adok neki egy esélyt, de erről ennyit. Úgy néz ki ez is követi a WOT-ot

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.475 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.