Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 3 hónapja #50556 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Kérdés

szabi62 írta:

Alex0303 írta: Az a francos francia küldetéssorozat még mindig sehol, a lényeg, hogy már pénzért veheted is megfele a ládákat a prémium shopban... FASZA.

A gyüjtemény megnyitásához ki kell nyitni az ELSŐ "Vive la France" ládát, amit vagy megveszel a prémshopban vagy teljesíted a "French Addition" küldetés első részét .... :)

Köszi a választ, de ahogy írtad a másik helyen, hogy el kel olvasni a feltételeket..., én végig olvastam, meghallgattam a videót Dásától becsületesen, de mivel igen szarul beszélem az angolt így lehet, hogy átsiklottam felette.
De ha már működik ez az oldal legalább ilyen lényegesebb dolgokat ki lehetne emelni itt, anyanyelvünkön.

Másrészt ez a "French Addition"-t akkor gondolom az, amely a Combat missionokban van?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 3 hónapja #50558 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex0303 írta:

szabi62 írta:

Alex0303 írta: Az a francos francia küldetéssorozat még mindig sehol, a lényeg, hogy már pénzért veheted is megfele a ládákat a prémium shopban... FASZA.

A gyüjtemény megnyitásához ki kell nyitni az ELSŐ "Vive la France" ládát, amit vagy megveszel a prémshopban vagy teljesíted a "French Addition" küldetés első részét .... :)

Köszi a választ, de ahogy írtad a másik helyen, hogy el kel olvasni a feltételeket..., én végig olvastam, meghallgattam a videót Dásától becsületesen, de mivel igen szarul beszélem az angolt így lehet, hogy átsiklottam felette.
De ha már működik ez az oldal legalább ilyen lényegesebb dolgokat ki lehetne emelni itt, anyanyelvünkön.

Másrészt ez a "French Addition"-t akkor gondolom az, amely a Combat missionokban van?

Igen az, amelyik 3 ládát ad minden részküldetésért.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Alex0303

Több
7 éve 3 hónapja #50559 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Kérdés
Na de látom teljesen felesleges az egész, vagy megveszed azokat a konténerkét, vagy napok múlva sem kezded el a küldetést.
5 csata-5 vereség, de annyira szánalmasan látványosan manipulált, hogy az már hányinger...
a legutóbbi után, ami már tényleg a hányingerek hányingere volt, be is fejeztem ezt a küldetés sorozatot mert ami sok az már sok. A fijivel egy new mexico oldalába, 152 találatot vittem be, hangsúlyozom az oldalába!!! 28188 sebzést vittem be ezzel, úgy hogy amikor 4000 HP alá csökkent egyszerűen nem tudtam megsebezni, pedig egyre közelebb értem hozzá, de szó szerint az utolsó 14-15 sortüzem az OLDALÁBA egyetlen egy HP sebzést nem okozott (1 szinntel alacsonyann BB-be, már a fickó írogatott nekem röhögő smailikat), ez alatt rászállt egy másik fiji is, szóval 4000 HP után egy hatos BB-be úgy, hogy az oldalát lőttük két VII -es cirkálóval gyakorlatilag nem tudtunk benne kárt tenni, na erre valaki valami magyarázatot, aki nem hisz a szándékos csata befolyásolásban???
De a másik 4 csata is annyira látványos gyors vereség volt, hogy már nevetséges, úgy hogy alig vesztett az ellen hajót.
Teljesen kiábrándító, alig vártam ezt a küldetést, de így le is zártam gyorsan, tud valamit a WG...

Több
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #50560 Írta: Myrsky
Myrsky válaszolt a következő témában: Kérdés
Az első részét a Vive laFrance-nak meg lehet csinálni Coop-ban is.
Ott azért nem olyan bonyolult 5 győzelmet összehozni ;)
Mivel nekem sincs kedvem annyit szórakozni, így ott letudom az első 5 győzelmet, a többi részét meg tolom majd randomban.
Plusz ahogy néztem kláncsatákra is vannak olyan küldetések, amik szintén adnak ilyen konténert.

Fiji vs NM: mivel csak AP-vel lősz, emiatt elképzelhető, hogy az oldalában azokat a modulokat amiket eltaláltál, már 0HP-sak voltak, így nem tudod tovább sebezni őket.
Anno volt erről egy jó szemlétető videó is, amikor poénból 15 Minotaur vs 1db Yamato harcolt, és a végén hiába sorozták folyamatosan, már nem sebezték, mert az utolsó modul aminek HP-je volt a Yamato-n, az az orra volt, amit meg nem tudtak eltalálni.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Myrsky által.

Több
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #50561 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés
Annyira tipikus... :lol:
Nem érted a játékmechanikát és máris csalás. Olvass egy kicsit a damage saturation-ről.
Röviden elfogy a hajótest egy részének a hp-ja és aztán hiába lövöd tovább nem fogod sebezni.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Storm által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 3 hónapja #50562 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Miféle csata befolyásolásról gondolsz ezzel kapcsolatban??? :dry: ha részleteznéd...

s máskor megtehetnéd azt is h a felépitményt lövöd, nem az oldalpáncélját...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Oldalmegjelenítési idő: 0.368 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.