- Köszönetek: 13
szabi62 írta:
Alex0303 írta: Az a francos francia küldetéssorozat még mindig sehol, a lényeg, hogy már pénzért veheted is megfele a ládákat a prémium shopban... FASZA.
A gyüjtemény megnyitásához ki kell nyitni az ELSŐ "Vive la France" ládát, amit vagy megveszel a prémshopban vagy teljesíted a "French Addition" küldetés első részét ....
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Alex0303 írta:
szabi62 írta:
Alex0303 írta: Az a francos francia küldetéssorozat még mindig sehol, a lényeg, hogy már pénzért veheted is megfele a ládákat a prémium shopban... FASZA.
A gyüjtemény megnyitásához ki kell nyitni az ELSŐ "Vive la France" ládát, amit vagy megveszel a prémshopban vagy teljesíted a "French Addition" küldetés első részét ....
Köszi a választ, de ahogy írtad a másik helyen, hogy el kel olvasni a feltételeket..., én végig olvastam, meghallgattam a videót Dásától becsületesen, de mivel igen szarul beszélem az angolt így lehet, hogy átsiklottam felette.
De ha már működik ez az oldal legalább ilyen lényegesebb dolgokat ki lehetne emelni itt, anyanyelvünkön.
Másrészt ez a "French Addition"-t akkor gondolom az, amely a Combat missionokban van?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.