Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #50563 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Kérdés
Na igen, én is mondhatnám hogy ilyenkor meg most jön a szokásos hülye vagy programozásból gyermekem ülj le...
Ti meg ismeritek FIJI-t igaz??? Egyszerre 12 lövedéket szór és elég sürven. Valamint hogy nem 2-3 km ről vivtam vele percekig közelharcot, mert akkor nagyon gyorsan lecitadellázott volna. Tehát a preciziós GPS irányitott célzás kizárva (amúgy eleve ebben a játékban, ahol 100-300 méteres szórásokról dönt az RNG), 7-10 km távról szórtam folyamatosan, a lövedékek szórása ugye a fijinél kb 100-140 méter, tehát ennyi sortűzből kizárt hogy mind pont arra a "bizonyos már szétlőtt modulra ment volna" vagy ha mégis, akkor ezzel az elméleteddel is bizonyítod, hogy direkt oda engedte csak a becsapódást (ugye a szórás azt a random faktor állítja be)
Másrészt viszont ha egyszer egy fontos modulja egy hajónak szarrá ment, hogy már nem tudsz rajta sebezni, akkor meg elég ciki hogy még ez után is szét tud kapni két igen csak jó állapotban lévő másik hajót. Akkor ezt a játék mechanikát jobb nem ismerni.
Na de hogy lehet akkor az hogy két +1 tieres agyon dicsért cirkálóval nagyon sok tucat találatból nem tudunk kilőni egy pár ezer HP-s BB-t (nem javította magát közben), úgy hogy az oldalát lőjük a kiválónak minősített hajó ágyúival (és találatokról beszélek, nem kilőtt lövedékekről)?

Vagy utána is a másik csatában is én lehettem a balfasz hogy veszettünk, egyedüli VII ként + 2 tierben
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja Alex0303 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 3 hónapja #50564 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ti tudjátok hogy ezt milyen keresőhöz kell beállítani?
Mellékletek:

Több
7 éve 3 hónapja #50565 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Kérdés
De ha már a hülyeség beszélésről van szó, én meg azt tartom totál baromságnak, amit a jobb játékosok szoktak emelgetni, amikor náluk is beüt az a bizonyos vereség sorozat és akkor meg jön, hogy na persze mert a sok hülye, meg a sok hétvégi hülye. Akkor ez meg hogy, ha sok a hülye, a nagy számok törvénye alapján mind a két oldalra egyforma arányban kel hogy jusson, olyan igazságos a leosztás, igy már a hülyék nem tudják befolyásolni a csata kimenetelét, mert itt is van több meg ott is van több, ha csak aznap nem főleg csak az ő csapatába kerülnek mind "véletlenül" ;)

Több
7 éve 3 hónapja #50568 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Kérdés
Ismerve a Fijit ;) oldalpáncélt nem lövőm,inkább a felépítményt és ha lehet nem megyek közelebb 13 km-nél és ha a New Mexico szögben van elég jól pattint.Lövegei meg több mint kétszerese a Fijiéhez képest szóval ha betalál az fáj ;) Még akkor is ha ha csak pár ezer HP-ja maradt(nem befolyásolja a tűzerejét)és én is szívó ágra kerültem az elmúlt két hétben átlag 10 csatából 3-mat ha nyerek :S Ez van ez ilyen játék ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #50569 Írta: bontottcsirke
bontottcsirke válaszolt a következő témában: Kérdés

Benign_Wolf33 írta: Ti tudjátok hogy ezt milyen keresőhöz kell beállítani?

Játékon belül most már be lehet állítani bizonyos dolgokat mikor klánt keresel magadnak. Nyelv stb...
És akkor csak azokat a klánokat dobja be elvileg amik a te szempontjaidnak megfelelnek
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja bontottcsirke által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Több
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #50570 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Pontosítanám, hogy még részletes kereső nincs csak a játék dobálgat ajánlgatásokat, amikhez a fenti beállítás is adja az alapot...
Dasha vidiben benne van röpke pillanatra a felület...
Utolsó szerkesztés: 7 éve 3 hónapja ledgeri által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Oldalmegjelenítési idő: 0.402 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.