Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 10 hónapja #23401 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Örömködő

Szete58 írta:

leopardusz írta: Mind lehet akármilyen jo a kapitány, egy szeneshajóval nem fog sokat kalózkodni... :lol:

Zoli? Dehogynem! :)
Nekem pl. nagyságrendekkel gyengébb Iowám van... biztos valami ócska kínai utánzat. :whistle:

Van olyan hajó amivel csak vergődtem, alig vártam hogy vége legyen, eddig ez a negyedik hajó amivel jól tudok menni pedig nem számoltam de szerintem bőven túl vagyok a harminc hajón tehát az arány annyira nem legényes. De ugye köztudott hogy nem statisztikára játszok egyáltalán nem érdekel. De a Fuso, Amagi, Iowa, Atago azok valahogy mennek, de sok olyan hajó amivel mások csodákat tesznek azok meg nem, de így van ez jól. Ettől jó a játék!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #23402 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő

Kzoli írta: Megvan az új DMG rekordom örülök neki. :woohoo: :silly:

Erröl véletlenül nincs ripléj?

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #23403 Írta: Kzoli
Úgylátom ma ilyen nap van, szegény Iowa nem sokáig nem tudta tartani a DMG rekordot mert a Yamato közbe szólt de nem kicsit ha nem piszok nagyot.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Szete58, Norbee82, BigaC

Több
8 éve 10 hónapja #23404 Írta: Kzoli
Sajnos valamiért nem tudtam beüzemelni próbáltam de nem ment, ide meg kamerát nem lehet behozni, mondjuk minden nemű kép és hang anyag rögzítés tilos.

Több
8 éve 10 hónapja #23406 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő
hogy a rákba tudtok ilyen hamar tiert váltani, nekem ezer évnek tűnik a Tier 8-9 között ugrani.
a legjobb esetben is felénél vagyok az XP-nek...

Több
8 éve 10 hónapja #23407 Írta: Kzoli

BigaC írta: hogy a rákba tudtok ilyen hamar tiert váltani, nekem ezer évnek tűnik a Tier 8-9 között ugrani.
a legjobb esetben is felénél vagyok az XP-nek...

Én spec míg elértem a Yamato abba piszok sok idő van mert a tier IX baromi hosszú, az Iowa is még sehol nem tart igazán annyi hogy most már teljes a hajó de a Montanaig kell még 210.000XP az nagyon sok. Szerintem IX lehet haladni nagyon gyorsan de utána az nagyon hosszú idő. Főleg ha közben belekezdesz másba. A Zao is piszok sokára lett meg aztán nem is játszom vele mert nincs rá időm. :blink:

Oldalmegjelenítési idő: 0.454 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.