Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 10 hónapja #23408 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő
nekem az Iowa 175K is nagyon soknak tűnik :)
főleg hogy az NC-vel max 3K XP-ket tudok menni...
WR-emet már nem is nézem, folyamatos bukta vele. DD-k nem foglaltak, NC-vel foglaltam kettőt (!), cirkálók nem védenek, mindenki lő amerre lát... tschak a szokásos :)

amiből a legközelebb állok, NO->Baltimore, pont az nem izgat annyira :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #23409 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Örömködő
Bár nem teljesen témához kapcsolódik de én örömködök mert simán megy a játék 32kb-os nettel is. :lol: (sajna a mobilnet adatmennyiségem elfogyott... de így péntekig valahogy azért kihúzom :) )

Több
8 éve 10 hónapja #23411 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Örömködő

BigaC írta: nekem az Iowa 175K is nagyon soknak tűnik :)
főleg hogy az NC-vel max 3K XP-ket tudok menni...
WR-emet már nem is nézem, folyamatos bukta vele. DD-k nem foglaltak, NC-vel foglaltam kettőt (!), cirkálók nem védenek, mindenki lő amerre lát... tschak a szokásos :)

amiből a legközelebb állok, NO->Baltimore, pont az nem izgat annyira :)

Igazán szakaszolással lehet nagyon jól haladni mert ugye ott nem vagy egyedül. Nekem az Iowa jól halad de ugye alig játszom vele 100e DMG alatt. Bár volt olyan is, hogy alig lett meg a 25e mert piszok erős volt a csapat és nem maradt mire lőni.

Több
8 éve 10 hónapja #23412 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Örömködő

PzPuma írta: Bár nem teljesen témához kapcsolódik de én örömködök mert simán megy a játék 32kb-os nettel is. :lol: (sajna a mobilnet adatmennyiségem elfogyott... de így péntekig valahogy azért kihúzom :) )

Én ugye otthon nem játszom, itt a cégnél meg van elég. Igat otthon is van 1GB/sec. Viszont áttudom érezni milyen rossz lehet ha az ember nem fér hozzá széles sávhoz valamilyen okból.

Több
8 éve 10 hónapja #23416 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Örömködő
Zászló + prém acc az xp bónuszért, így lehetne jól haladni. Én olyan 2 hónapot hagytam ki és csak Izumo B testét cseréltem le és van rajta még 7k xp most. Szóval van még olyan 90-100k xp, hogy elkezdjek gyűjteni Yamatora :silly:
De én csak addig megyek, míg leszorzóm, esetleg ha van küldi és ahhoz kell a hajó. De én több ágba is belekezdtem, de most kb 3 hajóval megyek max

Több
8 éve 10 hónapja #23417 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő

BigaC írta: hogy a rákba tudtok ilyen hamar tiert váltani, nekem ezer évnek tűnik a Tier 8-9 között ugrani.
a legjobb esetben is felénél vagyok az XP-nek...

Iowa már rég megvan, mivel legendás hajó, nekem a kell-kell-kell kategória, úgyhogy nem tűnt soknak a kihúzása, pörögtem anno az NC-vel és a Tirpitzcel érte, amikor meglett, egyből rá is pakoltam mindent, kihajóztam vele „Ide nekem az oroszlánt is! csatakiáltással - rögvest jól szájon is vágtak a túlparti kocsmából a legények... az első köröm egyből szépre hízott, kövér mínusz lett, én meg nem voltam ehhez szokva, úgyhogy vissza is ültem az alsóbb osztályokba még tanulni. A Montana annyira nem vonz, lassan gyűlik rá az XP, de végül is nem sietek sehová. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Oldalmegjelenítési idő: 0.332 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.