- Köszönetek: 1602
Grievous írta: Zászló + prém acc az xp bónuszért, így lehetne jól haladni. Én olyan 2 hónapot hagytam ki és csak Izumo B testét cseréltem le és van rajta még 7k xp most. Szóval van még olyan 90-100k xp, hogy elkezdjek gyűjteni Yamatora
De én csak addig megyek, míg leszorzóm, esetleg ha van küldi és ahhoz kell a hajó. De én több ágba is belekezdtem, de most kb 3 hajóval megyek max
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
jó nekedPzPuma írta: Bár nem teljesen témához kapcsolódik de én örömködök mert simán megy a játék 32kb-os nettel is.
(sajna a mobilnet adatmennyiségem elfogyott... de így péntekig valahogy azért kihúzom
)
BigaC írta: apropó, tudja valaki, miért veszik le emberek a prém hajó festését? nem ritkán látok pucér Tirpitz-et és Kutuzov-ot. ennyire nem tetszik nekik a festés (akkor minek vették meg), vagy ennyire profik, hogy nem kell semmi +% ?
Gizmo írta: No egy hosszabb kihagyás után ismét itt vagyok!
Tudom ki nem szarja le!![]()
Meg lett az NM! Végre a gázolajos rongy tűzállóságú NY-ból kiszálltam! Az alap NM is már fejlődés történeti alappillér a NY-hoz képest, pedig ez sem egy erődítmény, de azért kellemes meglepetés ért vele. Mondhatni többet adott mint vártam full alapon is!
A Clev-el meg folyamatosan +2 tieres teknőkkel kell harcolnom...mondanom sem kell ez kilátástalan, viszont ha van a csoportban hordozó(k) akkor legalább a körönként 30-50 repcsit lekaszálom!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.