Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 10 hónapja #23455 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő

Grievous írta: Zászló + prém acc az xp bónuszért, így lehetne jól haladni. Én olyan 2 hónapot hagytam ki és csak Izumo B testét cseréltem le és van rajta még 7k xp most. Szóval van még olyan 90-100k xp, hogy elkezdjek gyűjteni Yamatora :silly:
De én csak addig megyek, míg leszorzóm, esetleg ha van küldi és ahhoz kell a hajó. De én több ágba is belekezdtem, de most kb 3 hajóval megyek max

sőt, én vettem Type 6-os camót is 50db-ot, az 100% XP-t ad... de még így is lassú vagyok :)
bár elgondolkoztam, lehet azért lőnek mindig ennyien, mert irritálja őket ez a csíkos kamó.

apropó, tudja valaki, miért veszik le emberek a prém hajó festését? nem ritkán látok pucér Tirpitz-et és Kutuzov-ot. ennyire nem tetszik nekik a festés (akkor minek vették meg), vagy ennyire profik, hogy nem kell semmi +% ?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #23456 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Örömködő

PzPuma írta: Bár nem teljesen témához kapcsolódik de én örömködök mert simán megy a játék 32kb-os nettel is. :lol: (sajna a mobilnet adatmennyiségem elfogyott... de így péntekig valahogy azért kihúzom :) )

jó neked :P , az én ffalusi sztikkes netem ugy laggol, h játszhatatlan rajta a ws :S

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #23466 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Örömködő

BigaC írta: apropó, tudja valaki, miért veszik le emberek a prém hajó festését? nem ritkán látok pucér Tirpitz-et és Kutuzov-ot. ennyire nem tetszik nekik a festés (akkor minek vették meg), vagy ennyire profik, hogy nem kell semmi +% ?

Úgy tűnik a prémium hajók álcafestése is a "normál" festésekhez hasonlóan működik, speciális (csak arra a hajóra jellemző) álcafestésként jelenik meg a többi festés között, és csak akkor kerül fel, ha az automount be van kapcsolva.
Valószínűleg véletlenül kikapcsolhatták, ezért úsztak ki festés nélkül.

Több
8 éve 10 hónapja #23467 Írta: Laca
Laca válaszolt a következő témában: Örömködő
Egy szerencsés csata és ügyetlen ellenség eredménye. Főágyúk sebzésével meg nem vagyok elégedett.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 10 hónapja #23468 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő
de látom rombolót megszégyenítően sikerült torpedózni :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Laca

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #23469 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Örömködő

Gizmo írta: No egy hosszabb kihagyás után ismét itt vagyok!
Tudom ki nem szarja le! :whistle: :cheer:

Meg lett az NM! Végre a gázolajos rongy tűzállóságú NY-ból kiszálltam! Az alap NM is már fejlődés történeti alappillér a NY-hoz képest, pedig ez sem egy erődítmény, de azért kellemes meglepetés ért vele. Mondhatni többet adott mint vártam full alapon is! :cheer:

A Clev-el meg folyamatosan +2 tieres teknőkkel kell harcolnom...mondanom sem kell ez kilátástalan, viszont ha van a csoportban hordozó(k) akkor legalább a körönként 30-50 repcsit lekaszálom! :whistle:

A NM tényleg remek hajó. Először furcsa volt vele, de kifejlesztett hajóval, kiképzett kapitánnyal tényleg élvezet vele a játék.

Cleveland-del nekem nincs bajom a tier-ekkel, jellemzőbb az 5-7 mint a 6-8. Ha 8-asokkal játszom igyekszem keveset mutatni magam az ellenfélnek (nekem úgy tűnik, 8-as hajók bárhol meglőnek abból citadella, vagy legalább egy méretes sebzés ugrik be)
Szóval Cleveland-del T8-ban keveset vagánykodunk :) Viszont ha van saját CV, neki jól jöhet egy kis +AA és rombolók elleni védelem.
Az viszont feltűnt, hogy ritkán rak vele olyan csatába, ahol van 2 hordozó (olyanba meg k.va ritkán ahol 4)

Oldalmegjelenítési idő: 0.365 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.