Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #15810 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: Ha rajtam múlna, akkor 3-3 rombolónál többet nem engednék egy meccsbe. Tiszta kabaré a sok képzetlen és balfasz DD játékos. :sick:

mintha a nemrégi QA-ban említették volna egy hasonló kérdésre, hogy megfontolják a rombolók számának további korlátozását.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #15815 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jól van, nem találok el semmit, ha a hely jó is lenne, de a távolság nem (pl 10km-nél van az ellen, de a lövedékek 9.6-ra csapódnak be, vagy 9.8-ra).
Ilt 3 killes napi küldim van, 5 meccs után tartok 2-nél -.- Fusoval csoda folytán sikerül összekaparnom 57k damage-et, de Amagitől bekaptam 2 citadellát (csapattársak természetesen teljesen máshol vannak ,a a repcsikkel együtt)

Több
9 éve 3 hónapja #15823 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyszerűen képtelen vagyok egy normális menetet menni a Coloradoval. Valószínűleg semmi érzékem a játékhoz. :( Nem is tudom, hogy hogy van az, hogy akárhogy forgolódom egy Hatsuharu szarrá torpedóz. Amikor én mentem hasonló rombolóval, akkor mindenki kikerülte az összes torpedómat, még 3 km-ről is. Nekem magas ez a Tier VII. :( Gyakorlatilag az átlag sebzésem egy Tier IV hajóét nem éri el. Messzirre ezzel nem lehet lőni közelről meg a szart is kitorpedózzák belőlem. :sick:

Több
9 éve 3 hónapja #15826 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Végre sikerül egy normális menet a Coloradoval, akkor meg a csapat hurka. :dry:

Több
9 éve 3 hónapja #15828 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A WG mindent elkövet ma, hogy ne legyenek jó csatáim. Bemegyek Farragut-tal, hogy majd a heti küldihez vadászom a DD-ket, rendre ellenfélnél csak 1-1 DD csatánként.
Váltok Minekaze-ra, nálunk 4 DD (csak japán), ellennél 5 DD, ebből 1 japán, 2 amcsi és 2 orosz, nem sokáig húztam, 2 amcsi DD rám szállt, csapat meg szarban hagyott....

Több
9 éve 3 hónapja #15830 Írta: Gabrikovics
Gabrikovics válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én ezen a sebzési rendszeren ki vagyok akadva ! Bemegyek a Nürnberg-el a csata második percében 18km-ről rámlő egy Fuso a halyón van a -100% a lőszerraktár robbanása zászló van 27000 HP kapok egy AP találatot ÉÉÉS BUMMM !
WTF ?
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.380 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.