Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #17400 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
Úgy látszik de jó nekem hogy 12 órát "zúgott a Volga". Nem volt időm rendesen inni sem itthon estére.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #17406 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Pedig a tendencia azt mutatja, hogy egyre többen ülnek át DD-be. Könnyen, gyorsan lehet sok XP-t, kreditet farmolni. jahh, hogy idővel csak elvétle lesz a játékban, más hajó osztály?
Nem baj, majd át lesz nevezve a játék. World Of Noobs.... akarom mondani, World Of Destroyers-re.

Hello Trucker39!

Ide is írom...a Naval Action játékot próbálgatom ha még érdekel akkor tudok némi
infóval szolgálni.

Alex!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17407 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Bakker! Ma még az Aurorát nem tudtam "leszorzózni". Hülyébbnél hülyébb csapatok, nálam meg átlagon felüli sebzések. Legutóbb is két AFK hajó, egy Clemson detonation, és máris három hajóval kevesebben "indultunk". :angry:

Végül sikerült. Viszont mióta az expert marksman skill nerfelve lett, azóta annyira lassan forognak az ágyúk, hogy szinte élvezhetetlen. Inkább a St. Louis akkor. :dry:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Andrej72 által.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17411 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez a nap addig volt jó, míg elő nem vettem a mogamit. Komolyan, nem elhet azzal nyerni? 3. meccsen meg a meccs közepén kivág a játék! Épp egy tirpitz és egy atago lövöldözött, csapattárs meg sehol se. Aztán nem tölt be, látom am inimapen, hogy megy mindenki, de semmi mást! 2 buktát mentem előtte vele, meg egy arp myokou buktát.
A 3. meccsen az mm

gj MM
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Grievous által.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #17413 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Próbáld meg modok nélkül safe módban futtatni. Nálam hónapok óta nincs kidobálás bug. Javították azt is, amikor rombolóval torpedóról ágyúra váltottál, és kidobott. Még 1 régi bug van, az aktív, hogy időnként carrierrel frankón nem lehet manuálisan torpedót dobni, egyszerűen repül egyenesen tovább a repülő. De az mindig vesztes csatában van, az igazán nem is bug, hanem wg balansz szvsz...

Több
9 éve 2 hónapja #17417 Írta: Gabe12
Gabe12 válaszolt a következő témában: Dühöngő
11 csata, ebből 10 vesztes.

Nem kerestem csatánként 100.000 alatt.

Szerintem csak egy dolgok rontok el.
Hogy leülök játszani.

:S

Oldalmegjelenítési idő: 0.440 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.