Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #17421 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Dühöngő
Átérzem. Koncentrálok ahogy bírok, és ilyenek jöttek ma hogy 7 nyertes csata zsinórban, aztán 10 vesztes zsinórban.
Az ilyen 5-6 destroyer / csapat meg kezd egyre irritálóbb lenni. Úgy gondolom maximálhatnák a számukat háromban csapatonként, mert ez így...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #17424 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jó lenne, de nem teszik meg. Nem játszana a fél szerver :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Neutra

Több
9 éve 2 hónapja #17431 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A japán rombolós topikban már írtam, hogy a legutóbbi meccsen a Mutsukival mekkora agyhalott csapatot sikerült kifogni. Two Brothers pálya, vezetünk ponttal eggyel több hajónk van. A saját bázist egy BB meg egy Cleveland védi egy CV-vel egyetemben. Az ellen egy BB-vel, és egy CA-val jön. Mit csinál a mi kedves Clevelandünk? Természetesen ott hagyja magára a BB-t meg CV-t, és a középső csatornán áthajózik foglalni, ahol persze rommá lövik. :S Én sem hoztam csúcs teljesítményt, de ezzel is első lettem.

Több
9 éve 2 hónapja #17432 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
mondjátok már meg, hogy lehet, hogy hetekkel ezelőtt a Kamikaze-val 5 kill-es meccseket mentem, most meg megdöglök az első pár percben???? :O :S

Több
9 éve 2 hónapja #17433 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: mondjátok már meg, hogy lehet, hogy hetekkel ezelőtt a Kamikaze-val 5 kill-es meccseket mentem, most meg megdöglök az első pár percben???? :O :S

Velem is volt hasonló. Pl. belefutottam az ellenség teljes flottájába, és vagy egy rombolója, vagy repülője spottolt, és szétkaptak, mint foxi a lábtörlőt. A japán rombolókhoz elsődleges a türelem. :P Korábban sokszor volt olyan, hogy ha nem talált egy torpedó szalvó, akkor elkezdtem dühösködni, és az egész játék odalett. Most ilyen már nagyon ritkán fordul elő. Kilövöm a torpedókat, és el is felejtem őket, amíg megy az újratöltés, addig helyezkedem, keresem a legjobb célpontot. Ha talál a "halacska", azt úgyis jelzi. ;)

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #17434 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
ÁÁÁÁÁÁ
GYŰLÖLÖM ezt a játékot!
nincs még a földön még egy játék, amiben egyre bénább vagyok!!!
inkább előveszem a Skyrim-et újra.
vagy megveszem az Elite Dangerous-t, hogy lenyugodjak.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja BigaC által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.424 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.