- Köszönetek: 1602
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta: nekem is bogarat ültettetek a fülembe, hogy ez a szórás nem teljesen véletlenszerű...
nehéz elképzelni, hogy ilyen hullámzó legyen a teljesítmény 1700 csata felett,
vcsaba1968 írta: Asszem befejezem ezt a szart. Az Amagi ágyui nem ütik át a Yamato páncélját de az oldalra felrakott video szerint a Simsé igen
bocsánat ez egy Zao vagy mi csak megzavart a sok légvédelmi ágyu.vonKurz írta:
BigaC írta: nekem is bogarat ültettetek a fülembe, hogy ez a szórás nem teljesen véletlenszerű...
nehéz elképzelni, hogy ilyen hullámzó legyen a teljesítmény 1700 csata felett,
tudod mikor 3000 csatám volt Wotban, és tényleg menőnek éreztem magam meg minden, és rámírták, hogy noob vagyok mer ez meg az, én meg éppen mentem a Tigrissel(tier7), és visszaírtam, hogy van ám már tier9-s tankom is, akkor én már profinak gondoltam magam, és ámuldozva néztem, hogy voltak egyes játékosok 7-8000 csatával...
aztán 35 tizes tankkal később meg ugy voltam vele, hogy 2-3k csatáig valaki minősítésre nem alkalmas kezdő, 10k alatt meg noob...
vcsaba1968 írta: Asszem befejezem ezt a szart. Az Amagi ágyui nem ütik át a Yamato páncélját de az oldalra felrakott video szerint a Simsé igen
mármint 1 millió találatból egyszer ? sokallom, nem tartom elképzelhetetlennek a randomot, de sokallom. inkább 10, vagy 100 millió találatonként egyszer lesz az, de ha 130mm-l átlőném, akkor tuti én is vidót csinálnák belole
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.