Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #18771 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
nekem is bogarat ültettetek a fülembe, hogy ez a szórás nem teljesen véletlenszerű... :)
nehéz elképzelni, hogy ilyen hullámzó legyen a teljesítmény 1700 csata felett, hogy olykor 4-5 kill és hullanak, mint a legyek, máskor csak hitetlenkedsz, hogy ez se talált és valóban nevetséges eredménnyel jössz ki a csatából.
lehetne azt mondani, hogy a 4-5 kill biztos akkor van, ha oldalukat mutató, nem manőverező kezdőket fogsz ki, de ez sem mindig igaz, valamikor még szögben távolodó hajót is elsüllyesztek, máskor meg az agyaggalamb célpontot sem találom el.

amúgy meg nem panaszkodom, mert a wows-numbers szerint azért valamit csak fejlődök :)

WR Overall: 49.08 (below average)
Last 21 days: 50 (average)
Last 7 days: 63.64 (unicum)
Recent: 66.67 (super unicum) :D

Personal Rating: 794 (below average)
Last 21 days: 981 (below average)
Last 7 days: 1168 (average)
Recent: 1327 (average)

szóval még most érek az átlagos szint alja felé :)
szerintem azért van javulás, mert egy hajóval több menetet megyek egymás után, esetleg egy nap csak egy típussal foglalkozom (max 2 hasonló).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #18772 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Asszem befejezem ezt a szart. Az Amagi ágyui nem ütik át a Yamato páncélját de az oldalra felrakott video szerint a Simsé igen :sick:

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18773 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: nekem is bogarat ültettetek a fülembe, hogy ez a szórás nem teljesen véletlenszerű... :)
nehéz elképzelni, hogy ilyen hullámzó legyen a teljesítmény 1700 csata felett,

tudod mikor 3000 csatám volt Wotban, és tényleg menőnek éreztem magam meg minden, és rámírták, hogy noob vagyok mer ez meg az, én meg éppen mentem a Tigrissel(tier7), és visszaírtam, hogy van ám már tier9-s tankom is, akkor én már profinak gondoltam magam, és ámuldozva néztem, hogy voltak egyes játékosok 7-8000 csatával...

aztán 35 tizes tankkal később meg ugy voltam vele, hogy 2-3k csatáig valaki minősítésre nem alkalmas kezdő, 10k alatt meg noob... :)

vcsaba1968 írta: Asszem befejezem ezt a szart. Az Amagi ágyui nem ütik át a Yamato páncélját de az oldalra felrakott video szerint a Simsé igen :sick:

mármint 1 millió találatból egyszer ? sokallom, nem tartom elképzelhetetlennek a randomot, de sokallom. inkább 10, vagy 100 millió találatonként egyszer lesz az, de ha 130mm-l átlőném, akkor tuti én is vidót csinálnák belole :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz

Több
9 éve 1 hónapja #18774 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
na, azért 7-8000 csatáig nem fogok eljutni :)
esetleg majd nyugdíjas koromban...
hejj, de régen volt amikor suliszünetben orrvérzésig játszottam.. :)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18781 Írta: vcsaba1968

vonKurz írta:

BigaC írta: nekem is bogarat ültettetek a fülembe, hogy ez a szórás nem teljesen véletlenszerű... :)
nehéz elképzelni, hogy ilyen hullámzó legyen a teljesítmény 1700 csata felett,

tudod mikor 3000 csatám volt Wotban, és tényleg menőnek éreztem magam meg minden, és rámírták, hogy noob vagyok mer ez meg az, én meg éppen mentem a Tigrissel(tier7), és visszaírtam, hogy van ám már tier9-s tankom is, akkor én már profinak gondoltam magam, és ámuldozva néztem, hogy voltak egyes játékosok 7-8000 csatával...

aztán 35 tizes tankkal később meg ugy voltam vele, hogy 2-3k csatáig valaki minősítésre nem alkalmas kezdő, 10k alatt meg noob... :)

vcsaba1968 írta: Asszem befejezem ezt a szart. Az Amagi ágyui nem ütik át a Yamato páncélját de az oldalra felrakott video szerint a Simsé igen :sick:

mármint 1 millió találatból egyszer ? sokallom, nem tartom elképzelhetetlennek a randomot, de sokallom. inkább 10, vagy 100 millió találatonként egyszer lesz az, de ha 130mm-l átlőném, akkor tuti én is vidót csinálnák belole :)

bocsánat ez egy Zao vagy mi csak megzavart a sok légvédelmi ágyu.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja vcsaba1968 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18786 Írta: vcsaba1968
Nem rak be csatába a Kirovval mert sok a cirkálo és kevés a rombolo.( 80/3) Váltok a Kamikazéra azonal berak ebbe

mi a faszt csinál az MM?Arrol nem beszélve ,hogy nem tudom hogy akart nyerni ez a csapat halálomkor igy álltak
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.413 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.