Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #18868 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Aslain + magyaritás...de akkor újra rakom,bár teganap még jó volt...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18870 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem is így volt csak nem ez a probléma berakott a csatába de lőni nem tudtam és én is három próba után újra raktam és azóta jó. Ja és az egyikben folyamatos tudtam lőni Fusoval csak célozni nem. :lol: :woohoo:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Kzoli által.

Több
9 éve 1 hónapja #18873 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Istenem már, megyek arp kongouval, kidob szélre, senki se megy arra, csak egy kuma, akit kitorpedóz egy mutsuki, közelben van egy bb-nk, de ő megáll lövöldözni álló helyzetben. Kicsit később kapom mutuski torpedóit, fél hp-m oda, javítást meg előtte löttem el egy tűzre. 6k sebzéssel haltam. Vicc -.-

Több
9 éve 1 hónapja #18874 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagyon ki van találva ez a láthatósági rendszer. Farragut-tal a 2 km-re lévő, füstben lévő Hatsuharu-t nem látom, de ő szarrá spotol és lő. Ennek a kibaszott füstnek nem menekülési célja lenne? Ez röhej, hogy én nem látom mi van benne, de ő lát engem. A kurva anyját a WG-nek az ilyen megoldásaiért....

Több
9 éve 1 hónapja #18875 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem szabadna látnia, hacsak másvalaki hajó/repülő fel nem szpotolt téged.
Vagy kicsit kijön és visszamegy és addig lát.

Én Kievvel szoktam, hogy akkor játszom el a füstből lődözést, ha van 1-2 hajó a közelemben, aki szpotol, míg a füstben vagyok.

Több
9 éve 1 hónapja #18903 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ismét elgondolkodtam hogy ezt a mocskos hányadékot le kell törölni a gépről. Zsinórban 9 zakó
nem fogom senkire egyszerűen ezt dobja a program. A 10.ediket már meg sem vártam kinyomtam a picsába. Sokan azt feltételezik hogy a csapat gyengesége (bár ez is olykor közrejátszik ) vagy a saját
balgaságunk miatt jönnek a vereségek. Nos mint minden program ez is ha azt "dobja" hogy bukj te
aztán tehetsz amit akarsz ha fejre állsz és leszarod magad akkor sem fogsz nyerni. Ennyit erről.
Nagyon ritkán játszom már ezzel szutyokkal csak ha egy vagy két barátom épp fent van és megkérnek
rá hogy szakaszozzunk. Talán ennyi még marad de garantáltan nem több. Aki pedig azt sugallja hogy
ez nagyon jó az magyarosan húzza a faszára. Bocs a közönségességért nem jellemző de ez most
ennyit megért. Mindenki használja a józan eszét és gondolkodjon el ezen.

Oldalmegjelenítési idő: 0.401 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.