Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18601 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Néha-de tényleg néha megkérdem, mi a fasz.....nak játszik a többi? Az egyik oldalt szinte én védtem, a többi meg elhullott....

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja GaiusHun által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #18602 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hétvégén sajnos egyre inkább ez a tendencia. Főleg ha nagyobb az első csata szorzója, vagy valami "okos" akció van. Így hétvégén mint a WOT-ban anno próbálom "üzleti" alapokra tenni a játékot :) Főleg prémhajóval megyek, igaz a vereség így is kellemetlen, de legalább jön egy kis ezüst ami mindig jól jön.

Több
9 éve 1 hónapja #18613 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma mindenki nyugodtan hajózzon, Európa összes fogyatékkal élője engem boldogít :angry: :sick:

Több
9 éve 1 hónapja #18621 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Néha tényleg érthetetlen ez a lead indicator a Kamikazenál. Ma egy New York és egy Bogue "előzte le" a torpedóimat. :ohmy:

Több
9 éve 1 hónapja #18623 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: Néha tényleg érthetetlen ez a lead indicator a Kamikazenál. Ma egy New York és egy Bogue "előzte le" a torpedóimat. :ohmy:

Az indikátor mindig a pillanatnyi állapotot mutatja. Lassabb torpedóknál elég ha egy fokozatot gyorsítok/lasítok máris mellé megy az összes..

Több
9 éve 1 hónapja #18624 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Persze a füstöt nézni kell, ha full gázon megy, elvileg nem előzhetné le... pedig mintha már ilyet is láttam volna. :)
Viszont ha nagyon matekozol a Kamikaze-vel, nem teljes sebességgel megy-egyet rá, egyet kicsit mögé, egyet elé, ha lassít, akkor meg kevés sebzést érsz el a 2db torpedó miatt. Ha van idő kifigyelni a játékost, akkor nagyjából azért meg lehet mondani, mennyire manőverezik/gyanútlan. Van olyan is, akihez több újratöltés kell, esetleg el is viszik előled, mostanában ritka az a csatahajó, aki egy támadástól csobban, de azért még előfordul. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.426 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.