Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #18943 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Alex1966 írta: Ismét elgondolkodtam hogy ezt a mocskos hányadékot le kell törölni a gépről. Zsinórban 9 zakó
nem fogom senkire egyszerűen ezt dobja a program. A 10.ediket már meg sem vártam kinyomtam a picsába. Sokan azt feltételezik hogy a csapat gyengesége (bár ez is olykor közrejátszik ) vagy a saját
balgaságunk miatt jönnek a vereségek. Nos mint minden program ez is ha azt "dobja" hogy bukj te
aztán tehetsz amit akarsz ha fejre állsz és leszarod magad akkor sem fogsz nyerni. Ennyit erről.
Nagyon ritkán játszom már ezzel szutyokkal csak ha egy vagy két barátom épp fent van és megkérnek
rá hogy szakaszozzunk. Talán ennyi még marad de garantáltan nem több. Aki pedig azt sugallja hogy
ez nagyon jó az magyarosan húzza a faszára. Bocs a közönségességért nem jellemző de ez most
ennyit megért. Mindenki használja a józan eszét és gondolkodjon el ezen.

Szerintem igyál +1 sört!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bela455, Gneisenau67, SgtBala

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #18944 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez milyen balance? Tier szerint 4-el több pontjuk volt.
De hogy a hülyéket is hozzánk válogatta a WG az is biztos.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
9 éve 1 hónapja #18947 Írta: Tomryx
Tomryx válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok

Már megint 1 afk játékoson ment el a csata. :angry:

Nem sokon múlt egyébként, ha 1 perccel korábban vége akkor nyerünk. Vagy ha a végén nem gyújtanak fel többször is, akkor is meglehetett volna.
A 7 süllyesztésnek azért örülök. Igaz 1-2 kicsit lopásra sikeredett. :blush:
Mellékletek:

Több
9 éve 1 hónapja #18950 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én Hermelint és Hashidate-t is láttam már a Tier V-.ök között. Az ilyen kis prémes állatkák bizonyára áldották a WG nőnemű őseit, hogy a biztos öngyilkosságba pakolták be őket.

Több
9 éve 1 hónapja #18951 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Valószínűleg a játék megalkotói tervezték ilyenre a WOWS-t, gondolván arra, hogy a folyamatos siker megunáshoz vezet, a kudarccal fűszerezett győzelemsorozat viszont daccal vegyes dühhel jár és újabb játékra sarkall, ergo ez egy jó ellenszer az unalom és továbblépés ellen.

Én is tapasztaltam olyat, hogy szégyentelenül könnyen nyertem meg 4-5 süllyesztés árán játékot illetve olyat is, hogy két perc alatt a szó szoros értelmében kettéfűrészelték UGYANAZT a (jelen esetben egy ellentengernagy által vezetett) német cirkálót.

Több
9 éve 1 hónapja #18952 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Persze kell a játékos tudás, de úgy érzem, ez jóval 50% alatt van. Ha nyílt pálya van, kevés a bujkálási lehetőség, és 2 tierrel magasabbak közé rak be (Svetlana-val sokszor járok így), akkor a kisebb lőtáv mellett hiába erőlködik az ember, mire lövési helyzetbe kerülnék, már szinte allig élek.
És hasonló a helyzet az elért találatokra is. Egy időszakban BB-vel pl. 80-100K sebzés 20-30 találatból, citadellák sora stb., aztán jön egy időszak, mikor 40-50 találatom is van csatánként, de allig sebzek és semmi extrém találat nincs (citadella, kritikus, gyújtás stb.). Nagyon ingadozó ez az egész.

Oldalmegjelenítési idő: 0.479 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.