Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 napja #20769 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Dühöngő
ezzel a nagatóval még álló hajót eltalálni is művészet, ez finom szólva is gáz:/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 napja - 9 éve 3 napja #20770 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Elég szomoru amiket mondtok az amcsi BBkről, Nincs senki aki jónak tartaná az amerikai heavy vonalat?
S ja, irhatnátok egy kis áttekintőt a japán ágról pl, itt olvasom, h ez ilyen stilust kiván, de majd meg kell szokd az Izumot, mert egész más stilust kiván, s meg hasonlókat :lol: Valaki leirná, h pntosan milyen stilust is kiván az egyik tierü BB utána meg a másik? ;)

vcsaba1968 írta: aszem jo napom lesz ma :sick:

ezzel sikerült kezdenem

szép jó reggelt, ezzel jelzi h a kávét még nem ittad meg :lol:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 napja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 napja - 9 éve 3 napja #20776 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
de megitam :)
:lol: valaki még nálam i gyebgébben kezd

A csatahajokrol
Az amerikai ág a megfontoltabb átgondolt játékosoknak valo mert a kis sebeség és lötáv nem teszi lehetövé hogy visszafordulj az eredeti iránybol.Jol páncélozottak és nagy a tüzerejük.
A japán ág nagyobb mozgásteret ad a hajok gyorsabbak és nagyob a lötávjuk, A páncélzatuk valammivel gyengébb és az ágyuk is egy hangyányival kisebbet sebeznek.(én elég ötketszerüen játszom és ehez jobban fekszik a japán ág)
Tier 7-ben a Nagato és a Colorado tökéletesen egyensulyban van és azonos értéket képviselnek .
Tier8-ban válozik a helyzet. Megjelennek a "modern " amerikai csatahajok nagy lötávval és sebeséggel.
Amaginak én keveslen a lötávját az ellenfele az NC akár 27km is lö de nem talál el semmit vagy csak ritkán.Én eddig jutotam .
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 napja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 3 napja #20778 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Dühöngő
10 verség zsinórban
azt hiszem irány a kikötő, egy jó kávé, aztán popit tankba helyezni.

Több
9 éve 3 napja #20780 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta:
Miért kellene a nulláról? Úgy rémlik, a t3-as mezőről indulsz, pár négyes csata csak, és a Kongóval szántod a habokat. Az már jó hajó, a hatos Fusóval pedig egy álom lesz harcolnod. A Nagato a hetesben picit megtorpant majd, mert itt stílust kell váltanod, de amint ráérzel a nagy csövekre, és tudod tartani a messzeséget az ellentől, hamar elérsz az Amagiig, ami megint egy álom... vele megtanulod, hogy bár szép a hősiesség, de az ellen lerohanása helyett hasznosabb a rugalmas elszakadás, mert míg ő négy ágyúval rohan feléd, Te hattal próbálod erről lebeszélni... az e fölötti tierekről majd Kzoli elmondja a tutit... :)

jó, nem a nulláról, csak majdnem :)
ráadásul a Kongó se lesz újdonság, van belőle 3 :)
tudom, az elején jól lehet haladni, de aztán örökkévalóság a következő modell...
az Amagi párja az NC, nem? az pedig szintén 6 ágyúval rohan feléd :)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 napja #20782 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.494 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.