Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 napja #20759 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

pkrusi írta: nah ezt magyarázza meg nekem vki. oké ha nem cheat, de akkor mi a tököm?

ezt hívják légvédelemnek. amit idáig láttál, mikor kattog a furutaka, meg a New York, az a dizájnelem.
ez meg az AA :)
egyébként rendkívul furcsa innen nézni, ötös vadászgép 5km-re egy clevelandtól, és még 3-n élnek belőle... gondolom ezek miatt nem kapcsolta még be a extra AA-t :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 napja #20760 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
uh elátkozott este, vereségek sorban és megint nem tudok célozni (főleg mióta felrakosgattam mindenhová a rank-es camou-t amit lehetett nyerni :))

Több
9 éve 3 napja #20765 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta:

James Onedin írta: Én már 2x adtam el,és nem is fogom vissza venni,ha csak gyökeresen nem változtatnak rajta.Inkább fel adtam az Amcsi ágat.Sortűzből örültem ha 1 lövedék talált,komoly 1000 akárhányas sebzést produkálva....Volt olyan csata hogy tök utolsó voltam vele,10000-et sem sebezve....

a japán ág jobb ebből a szempontból?

Amagim van jelenleg,szerintem jó hajó,mások is dicsérték már.Izumot a teszten próbáltam,arra sem mondanám hogy rossz,de ezt azt ágat nem fogom feladni,bármi is történjen,mert kell a Yamato.

Több
9 éve 3 napja #20766 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: ...nem érzek magamban annyi lelkesedést/kitartást, hogy a nulláról újrakezdjem a japó BB ágat...

Miért kellene a nulláról? Úgy rémlik, a t3-as mezőről indulsz, pár négyes csata csak, és a Kongóval szántod a habokat. Az már jó hajó, a hatos Fusóval pedig egy álom lesz harcolnod. A Nagato a hetesben picit megtorpant majd, mert itt stílust kell váltanod, de amint ráérzel a nagy csövekre, és tudod tartani a messzeséget az ellentől, hamar elérsz az Amagiig, ami megint egy álom... vele megtanulod, hogy bár szép a hősiesség, de az ellen lerohanása helyett hasznosabb a rugalmas elszakadás, mert míg ő négy ágyúval rohan feléd, Te hattal próbálod erről lebeszélni... az e fölötti tierekről majd Kzoli elmondja a tutit... :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 napja #20767 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
aszem jo napom lesz ma :sick:

ezzel sikerült kezdenem
Mellékletek:

Több
9 éve 3 napja #20768 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: aszem jo napom lesz ma :sick:

ezzel sikerült kezdenem

lesz rosszabb is xD

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.432 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.