Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 napja #20783 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: Elég szomoru amiket mondtok az amcsi BBkről, Nincs senki aki jónak tartaná az amerikai heavy vonalat?

annyira azért nem rosszak. bár talán az 5-ös New Mexico a legjobb ameddig én tapasztaltam.
a Colorado nem varázsolt el. 405-ös ágyúk, de többre mentem a New Mex kisebb kaliberű 3-as elrendezésű ágyúival. az NC-ről már sok szó esett, talán adok neki esélyt, mert ellenfélként azért felsőbb csatákban már kiismertem valamennyire.
ha jól emlékszem az Iowát is sokan szidták, szóval fentebb tényleg nem tűnik nagy örömnek.
a Montana biztos jó, de tier 10-ben majdnem minden hajó frankó :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 napja #20784 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: ...az Amagi párja az NC, nem? az pedig szintén 6 ágyúval rohan feléd :)

Párnak pár, de hogy rohan? Cammog max, és a pontossága... hát... ahhoz, h. ugyanannyit tudjon sebezni rajtad, mint Te belé, ki kell fordulnia az oldalát mutatva, no de akkor...

Ettől függetlenül sem tartom rossz hajónak az NC-t, az már kezdi megtanítani az embert az óvatosabb, a fordulókat lehetőleg mellőző játékra.

P. S.: A NM nem ötös, hanem hatos. A Colorado nekem keményebbnek tűnik, mint a Nagato, a légvédelme pedig a saját tierű hordozóknak is kemény, a kisebb tierűeknek pedig kb. a feltörhetetlen kategória. Az Iowát példának okáért én nem szidom, ha azzal vagyok, nekimegyek én bárminek vele, na jó, a Tirpitznek csak kb. öt kilométerig max... :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
9 éve 3 napja - 9 éve 3 napja #20786 Írta: Campista
Campista válaszolt a következő témában: Dühöngő

Köszönöm WG!!!
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 napja Campista által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 3 napja - 9 éve 3 napja #20788 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
BigaC:Kedv csinálás képpen a Japó ághoz.Most vettem vissza a Fusot(szerintem a játék legjobb csatahajója).Az első csatám a képen látható 2skilles parancsnokkal.Az utolsó képen a 2.csata,egy Atlanta kapott dupla citadellát,még ő is nevetett rajta.2 csata 9 kill !!!És dühöngeni is lehet,mert mindkettő bukó lett...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 napja James Onedin által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
9 éve 3 napja #20790 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

pkrusi írta: ezzel a nagatóval még álló hajót eltalálni is művészet, ez finom szólva is gáz:/

Fel kell rá rakni a szorás csökentést, és el kell fogadni nem a lőtáv szélén kell vele harcolni. A Fuso után nagyon furcsa hiszen ott a letámadás volt a taktika, itt pedig az okos pozicíó szerzés és onnét egy gyors támadás majd ujra pozíció szerzés! A lényeg ennél a hajónál már nem érdemes kifejezetten a killekre utazni. Itt meglövöm az ellent és ujra pozicíó felvétel következik eközben persze az általad 80% lerombolt hajót a cirkálok kinyírják de ez így van jól. A pontokat a sebzésre kapod! A közelharc nem baj a másodlagos fegyverzet nagyon erős egy rombolót gondnélül kilő. Az oldalát nem mutogatjuk mert ott azért annyira nem erős de ha fentiek szerint játszol akkor erre nem is igen kerül sor. Ez még kishajó ezért mindig legyen mozgásban és írány váltásban, amikor lőni fogsz max 3/4 sebeégen legyél figyelj arra, hogy a támadott hajóhoz képest jó szögben álj. Salvo csak akkor ha tuti biztos vagy abban, hogy telibe tudod lőni az oldalát szemből vagy meredk szögbe álló hajót nem érdemes mert szinte minden lövésed mellé fog mennei a kis felület és a szorás miatt, ez nagy távon fokozotan jelentkezik. Mozogja a csapatal figyeld kis térképet és akit támdani akarsz, ahhoz igyekez egy megfelelő pozíciót felvenni, hogy mire összecsapásra kerül a sor jó szögben állj hozzá képest!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58

Több
9 éve 3 napja - 9 éve 3 napja #20793 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

James Onedin írta: BigaC:Kedv csinálás képpen a Japó ághoz.Most vettem vissza a Fusot(szerintem a játék legjobb csatahajója).Az első csatám a képen látható 2skilles parancsnokkal.Az utolsó képen a 2.csata,egy Atlanta kapott dupla citadellát,még ő is nevetett rajta.2 csata 9 kill !!!És dühöngeni is lehet,mert mindkettő bukó lett...

A Fuso abszolut támadó hajó, orral előre együtta cirkálokkal aztán a célnál kiforduás lövés és ott a pusztító csapás igazi élmény hajó nagyon szertek vele játszani én is, egy baj van vele, hogy annyira meglehet szokni, hogy amikor a Nagato következik az ember nem érti miért nem müködik az is úgyan úgy és ilyenkor jön vergődés. A több torony miatt be is fejezi az össze csapást ami biztosan kill neked, ebből a szempontból nekem a Fuso legredményeseb hajóm. A kedvencem vele a Strait ott domborodik ki igazán a képessége ott mindig tarolok vele szó szerint öszezuzom a védelmet vele elépesztő mire képes akkor ha a pálalya kicsi és hamar jön az összecsapás.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 napja Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.499 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.