Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #22190 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Érdekesek mindenképp. S milyen nyelvű a szöveg benne, naa? Természetesen orosz... :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #22194 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez igazából nem náció függő! Bárki aki képes a videó kártyára porgramozni az ezt megtudja oldani. Nagyjából egy hónapot kell ráfordítson és el is készülhet vele.
Egészen biztos vagyok, hogy nagyon sok programozó kolléga csinált magának ilyet, az más kérdés, hogy nem rakja ki üzletszerűen.

Több
8 éve 11 hónapja #22197 Írta: leopardusz
Nem vagyok benne biztos h megéri egy programozónak h egy hónapig dolgozzon saját használatra egy ilyen csaláson, azoknak inkább meg, aki értékesiti is... Mind pl a képen látható orosz...

Több
8 éve 11 hónapja #22198 Írta: Kzoli
Én biztosan nem szánnék az életemből ilyesmire egy percet sem, de ismerek olyan kollégát nem is egyet aki bizony csinált ilyen progit magának, pl van az egyik barátom az tankozik és ő bizony elég sok ilyesmit írt magának. Nem kevés időt tolt bele.

Több
8 éve 11 hónapja #22202 Írta: leopardusz
Na igen, egy jó programozó sok mindent képes megcsinálni, s keres is annyit hogy jusson ideje erre is :P

Több
8 éve 11 hónapja #22205 Írta: Kzoli
Bár mi megoldható de egy MMO játékhoz kiegészítőszoftver írni az favágás ezt akkor mondjuk ha nem kell különösebb tudás a végeredményhez, csak segg és elszántság.

Oldalmegjelenítési idő: 0.375 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.