Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #22261 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az eddigi legjobb Bugyonijos csatám erre a köcsög Pensacola megelöz :sick:

9 hajoba sebeztem 4-et kilötem és a karmám uj csucsot ért el
a szovjet cirkáloknál a ripléj is megtekinthetö
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #22275 Írta: Gabrikovics
Gabrikovics válaszolt a következő témában: Dühöngő
Talán most mentem a legjobbat csatahajóval amióta játszom , aki az ágyucsöveim elé kerűlt annak nem volt menekülés ha 5ms-el tovább tart a csata meglett volna a hetedik skalp is a malackák már úton voltak célpontjuk felé hogy hullámsírba kűldjék a következő áldozatot de a többiek csak egy kis hétvégi hajókázásra tolták ki a garázsból a csónakot :side:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58, BigaC, Metrodon91

Több
8 éve 11 hónapja #22276 Írta: Metrodon91
Metrodon91 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gabrikovics írta: Talán most mentem a legjobbat csatahajóval amióta játszom , aki az ágyucsöveim elé kerűlt annak nem volt menekülés ha 5ms-el tovább tart a csata meglett volna a hetedik skalp is a malackák már úton voltak célpontjuk felé hogy hullámsírba kűldjék a következő áldozatot de a többiek csak egy kis hétvégi hajókázásra tolták ki a garázsból a csónakot :side:

Ez nagyon szép teljesítmény, gratulálok! Én is pont ennél a hajónál tartok bár még csak alap. Fejlesztve milyen lesz? Amúgy az ág eddig nagyon tetszik.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gabrikovics

Több
8 éve 11 hónapja #22284 Írta: Gabrikovics
Gabrikovics válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem jobban bejöttek az amcsi csatahajók mint a japók ! ( Cirkálóknál érdekes módon pont fordítva )
Néha nagyon idegesítő a rövidebb lőtáv amikor a japó BB már bontja az oldal lemezeidet te meg csak fogcsikorgatva próbálsz 18 Km-en belülre kerülni, azért is idegesítő mert elég lassú és úgy fordul mint egy túristabusz szóval ha rossz irányba indulsz el lehet hogy a csapat már elintézi az ellent mire lövés nélkül odaérsz és lessz egy nyertes csatád 0 damage-vel :woohoo:
Ha beér valaki a 15 Km körbe és nem engeded 10 Km-nél közelebb AP lőszerrel nagyon át lehet rendezni az acélteknőket . Elég jó a tűzgyorsasága meg 5*2 csővel ha nem lővőd el öket egyszerre folyamatos tűz alatt lehet tartani a vakmerő kapitányok ladikjait .
Viszont 10 Km-nél közelebb néha borzalmas szórást produkálnak az ágyui az egyik ellő fölötte a másik meg előtte a vízbe ez fokozottan érvényes a rombolókkal vívott párbajra ahol HE lőszerrel simán lőttem 10 !!! azaz TÍZ damage-t !
Ha van církáló támogatásod nagyon jó távoli pusztitó lessz belőle de ha nincs és kiszur egy hordozó már fonhatod a koszorút , a repülőket nem tudja lelőni és a torpedók elől nem tudsz kitérni !

Több
8 éve 11 hónapja #22285 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az ilyen idiótákkal mit lehet kezdeni???
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #22286 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

James Onedin írta: Az ilyen idiótákkal mit lehet kezdeni???

Kapásból kiszedni.(tier 1est)
Ha nem tetszik a társainak, max kilőnek, ennyi.

Jó pár napja én is dühöngtem egy hasonló eset kapcsán, azóta találkoztam egy újabb troll szakasszal, ahogy anno leírtam, megígértem egyből kikaptam a legkisebbet.
Persze ment a hőbörgés de a csapat nagy része hamar leállította őket így ennyiben maradt a dolog.
Komolyan nem értem minek hozzák be, sebezni nem fog (némi szerencsével egy kicsit), csapatot gyengíti, miközben saját tierjében ha menne sokkal gyorsabban fejlődne...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Oldalmegjelenítési idő: 0.476 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.