Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #22330 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: már másodszor járok úgy, hogy beszorulok valami U alakú partvonalra, aztán ott is ragadok.
utoljára 5 perc alatt tudtam előre-hátra 20x segítségével kiszabadulni, amire persze szétlőttek.
worst game ever.

Ó így én is jártam csak engem beszorítottak oda egy ütközést kerültem ki de még így is meglökött és becsúsztam oda én spec kisem tudtam onnét jönni az Atagóval.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #22331 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

stevedoki írta: és a hab a tortán, az amúgy szintén g...láda Intel féle HD2500 lassító vga-n még a Far Cry 3 is jobban fut, mint ez a sz.. Pedig a texturák és szinte minden ordítóan elavultak, ha egy AW-hez nézem akkor meg egyenesen sírok.

ebben teljes mértékben igazad van Doki, mert a saját szememmel tapasztalom...
Az AW nagyon odatett grafikailag, és míg a Wows produlál 30-35 fps-t full beállításokkal, az AW felmegy nálam 70-75 fölé... nem semmi a különbség... :lol: :whistle:

Több
8 éve 11 hónapja #22332 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő

sandorati írta:

stevedoki írta: és a hab a tortán, az amúgy szintén g...láda Intel féle HD2500 lassító vga-n még a Far Cry 3 is jobban fut, mint ez a sz.. Pedig a texturák és szinte minden ordítóan elavultak, ha egy AW-hez nézem akkor meg egyenesen sírok.

ebben teljes mértékben igazad van Doki, mert a saját szememmel tapasztalom...
Az AW nagyon odatett grafikailag, és míg a Wows produlál 30-35 fps-t full beállításokkal, az AW felmegy nálam 70-75 fölé... nem semmi a különbség... :lol: :whistle:

Kapcsold ki a V-Syncet. Nekem igy 15 FPS-el többet tud. Egy próbát legalábbis megér.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
8 éve 11 hónapja #22342 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egy Moskva nem csinált nyarat :(

Pedig ha lett volna még idő, ki tudja mennyi ellen vész a habokba :D

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58, BigaC, Metrodon91

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #22351 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
WoT játékosszáma összehasonlíthatatlanul nagyobb. Ha ott elmegy 25ezer játékos, nem sok minden történt. Itt meg ki is halt a szerver egyből. Ez az aim assist piszkosul zavar különben. Meg a változtatott MM. Fájdalmasan erőszakos módon próbál 50% felé terelni, annyira ritka lett az izgalmas csata...

Sandorati: Persze, az Intel féle cucc is a tök értelmetlen kategória, de a játékmotor is grafikailag katasztrófa. Ez a két szar ideiglenesen persze, de találkozott nálam most. Brutális az élmény.

Intelt nem értem, mert Office meg kis nettezéshez sok amit "tudd" , bármilyen játékhoz meg gyenge. Egy Nvidia 9600 felmossa vele a padlót oda-vissza... (Utánanéztem, az utód HD4600 is lófütty teljesítményre, maximum a HD2500-hez képest izmos. AMD APU továbbra is király grafikára, de azt meg megöli a viszonylagos gyenge IPC teljesítmény egy ilyen csoda grafikus játékban, mint ez a BigWorld engines csoda. Tehát azt értem alatta, én akkor érzem jól magam egy játékban, ha FullHD felbontásban High beállítások mellet 40+ FPS-m van. Legalább. )

Wargaminget nem értem, mert erős hardveren sem az eldobom az agyam a grafika, cserébe gyenge hardveren meg egyenesen értékelhetetlen...

Mégvalami ami baromira zavaró, hiába állítom be a legjobban kézreálló billentyűzet kiosztást, elfelejti.. Ezt sem sikerült megoldani az eltelt egy évben. Én az AP és HE és torpedó választás gombokat a numerikus 1 és 2 és 3-ra teszem, egyszerűen ott áll kézre. Elfelejti... Addig használható, míg újra nem indítom a játékot.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja stevedoki által.

Több
8 éve 11 hónapja #22352 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő

Mégvalami ami baromira zavaró, hiába állítom be a legjobban kézreálló billentyűzet kiosztást, elfelejti.. Ezt sem sikerült megoldani az eltelt egy évben. Én az AP és HE és torpedó választás gombokat a numerikus 1 és 2 és 3-ra teszem, egyszerűen ott áll kézre. Elfelejti... Addig használható, míg újra nem indítom a játékot.

Milyen érdekes..... Nekem meg a 4,5,7-es gombokkal van ugyanez a hiba! :sick:
Eddig azt hittem, hogy a Mac- miatt csinálja, most már tudom, hogy más is küzd ezzel a problémával. KÖSZÖNÖM!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.491 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.