Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #22902 Írta: Ravasztavasz
Ravasztavasz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem is van ilyen talán mod-ok!?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #22904 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csak egy kérdés:Hogyan tudja ki kerülni az Izumo 3.5 km-ről a Kagero torpedóit???Küzdjek még a Shimáért,vagy hülyére van nerfelve???

Több
8 éve 10 hónapja #22906 Írta: Ravasztavasz
Úgy érdekelne csak úgy ki mennyit költött a játékra !?
Érdekes lenne a statisztikában. Szerintem nem számít olyan sokat simán helyt lehet állni nélküle.

Elképesztően vívódok,hogy feladjam az elveim és vegyek dublont vagy továbbra is "Játssz ingyen" be toljam :unsure: :angry: :silly:
A másik hajót vegyek ami úgy jó is lenne csak soknak tűnik és csak egy amit szeretnék ,de az sincs most Anshan ( jó lenne kipróbálni) :( vagy osszam be Mountokra ...
Eddig kijöttem az ezüstből mindig . Felsőbb tierbe persze nagyobb a költség ,de más taktikával ezt lehet orvosolni .

NEm tudok dönteni bár ebben az is sokat nyom a latba ,hogy nincs bankártyám is nem is lehet ,de gondolom máséról is lehet.

ui: inkább "költői feltevés" volt csak már ki kelett adnom magamból B)

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #22910 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én személy szerint havi 6400 Ft-ot költök ,ami lehet valakinbek sok, de mivel nem dohányzom, nem kávézom, ennyi nekem belefér. Ezért kapok 30 prémet és 3500 dublont, amiből fedezem a kapitány átképzést , ha hajót veszek, akkor szabad tp-ből ki tudom fullra húzni. Kreditre nem költök egy fityinget sem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja DragonZ által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ravasztavasz

Több
8 éve 10 hónapja #22911 Írta: Ravasztavasz
Így nem tűnik soknak ,ha másra nem költesz . Lehet egy ilyenre rászánom magam a 3500 dublon elégnek tűnik . Csak folyton ki leszek egy hónapig Prémium hó van B) Csajom nem fog érte szeretni.
A kapitányi képzések persze arra most kell majd ,meg egy két kikötő hely se ártana ,de itt kezdődik minden költsé...........
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 10 hónapja #22912 Írta: Ravasztavasz
Szerintem akusztik range kapitány skill. Probálj úgy számolni ,hogy észlelés 1 sorozat mellé célozni 4-5s később Izumó fordulási körét figyelembe véve . Nekem most így jó pár salvo összejött. Nagyon gyorsan kell számolni ,de ha nincs ellenséges ds általában nem gond. Felsőbb tierben mindig kell számolni ,hogy már van a Bshipeknek torpedo skilljük.

Oldalmegjelenítési idő: 0.392 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.