- Köszönetek: 1602
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Get200 írta:
pkrusi írta: mióta megvan az új patch, azóta a hajók távolban megállnak aztán elkezdenek szaggatva közlekedni.
ezt a képregény effektust csak én észleltem?
geforce gtx 960-as a vidikari, annak azért bírni kellene xD
Nálam is csinálta, vedd vissza nagyon magasról, "sima" magasra. Azóta jó.. Szintén a patch óta..
Csabi
a célzás 20 csomóval haladó hajóra van kalibrálva. A coloradon jól látszik de ha gyorsabb/lassabb hajót lősz számolni kell a sebességgel is. De egyébként érzésre..cirkáló kb 1.5x-2x; romboló 4x.. Mondjuk a Kaba inkább 5x-6x
Kzoli írta: Ezek teljesen ismerős mondhatni sztenderd helyzetek, de lehet ezeket kezelni én például ha azt látom, hogy bénáznak, vagy folyton nekem jönnek a fene nagy forgásukban de harc nincs rendes mert semmit az égvilágon el nem találnak, csak menekülnek akkor szépen ott hagyom őket aztán nekem írhatnak amit csak akarnak, harcolok máshol persze tuti bukta de a DMG így is megvan. Nekem speciel nem fontos a győzelem annyira, hogy küszködjek velük, meg írogassak nekik. A DMG meg a kill megvan aztán mivel szerte szét van mindenki szépen elhalunk illetve minden zónát elfoglalnak aztán ennyi.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.