Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #22926 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
rohadt ciklon... egyáltalán nem szeressem BB-vel... Hipper megtorpedózott, hogy rohadna meg.
a másodlagos modul csere viszont jól jött, egy Zao-t így küldtem így pár km-ről tengerfenékre.
de legalább nyertünk, Izumo+Zao kill részemről, talán megszolgáltam.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja BigaC által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #22933 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Dühöngő

Get200 írta:

pkrusi írta: mióta megvan az új patch, azóta a hajók távolban megállnak aztán elkezdenek szaggatva közlekedni.

ezt a képregény effektust csak én észleltem?
geforce gtx 960-as a vidikari, annak azért bírni kellene xD

Nálam is csinálta, vedd vissza nagyon magasról, "sima" magasra. Azóta jó.. Szintén a patch óta..

Csabi
a célzás 20 csomóval haladó hajóra van kalibrálva. A coloradon jól látszik de ha gyorsabb/lassabb hajót lősz számolni kell a sebességgel is. De egyébként érzésre.. :) cirkáló kb 1.5x-2x; romboló 4x.. Mondjuk a Kaba inkább 5x-6x :D

feljebb vettem maxra, így most jónak tűnik^^

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #22935 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Feltűnt, hogy mindenki csak kerülgeti a bázis de senki nem foglal? Az első lövés után sikítva menekülnek? A DDk a BB között de leinkább mögöttük szerencsétlenkednek? Vagy lemming vagy hard camp? Hiába kérsz támogatást mindenki baszik rád majd ha elmerülsz egy 1 Vs 4-9es szituban te vagy gyökér bezzeg őket egy DD egyesével levadássza?

A kedvencem az volt amikor egy PL szakasz behozott egy T4es BBt T8ba és ne pofázzak bele, mert a Kutuzov csak egy csónak az ő hajóikkal szemben.. Majd ha lesz nekem is hajóm talán meghalgatnak..

Valami ilyesmi..:) ranked tette be a kaput...pálya Shatter ...brigád megbeszéli A-B pontott foglaljuk.én Mahannal,egy Kiev,meg valami cirkáló C előtt ,többiek a másik oldalról indulnak.. elkezdődik a csata okos ellentengernagy főkapitányadmirális a Mutsukijából aszondja mi foglaljuk a c-t..mondjuk nem jó,mert valszeg oda megy az ellen,és nem lesz támogatásunk...megyünk b-re, a Kievvel(ott se volt támogatás :silly: ) kiszedtük az ellen egy Mahanját,meg egy Yorckot,csak közben meg jött az erősítésük,azok meg minket. a többiek,mutsuki tábornokkal együtt jól elrejtették magukat A pont kis szigetei mögé,nehogymá megsérüljenek.Aztán Mutsuki generális megindult egyedül b-re ahol már várta egy Kiev,meg egy Nürnberg...4sec alatt elsüllyedt....akkor elkezdődött a kapjuk be a dákóját, édesanyákkal majd milyen jól el lesz....kérdezi a Kiev mé 6os fostalicska ddvel jön rankedezni.....me 5km a spottávja,és ő aztán ki tudja használni.....ja hogyne.. 2,5kmről szórta a torpedóit az álló Kievre,oszt mellébugozódott mind....

Sajnos ez nem egyszeri eset....
Amitől falnak mennék még, amikor amikor rambógenerális kitalálja,hogy átmegy a pálya másik felére "spotolni".... de mit?? felderíti az ellent,akiről úgy is tudjuk,hogy arra lesznek,a cirkálóknak még lőtávon kívül vannak,a csatahajók 20+ kmről csipegethetik őket...közben "spotolja" a dd-ket is,azok meg őt,és már a mi anyukánk a ribi mert nem segítettünk....
olyan apróságok meg,hogy a cirkálóink a dd-k cirkálók helyett inkább a zsíros csatahajókat égetik már a csata elején,aztán meg meg a pofázás a halott dd-kre,hogy milyen bénák,de az eszébe nem jut,hogy lehet azé halottak,mert az ellen cirkálói ,dd-i zavartalanul kiszedték őket, amíg ő leégetett20k hp-t a csatahajóról......
bocsesz a parasztfelkelésért :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja sgt_dog által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #22936 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
És akkor most mentem le pamutba..... mai első csata.... hol a hiba? :woohoo: :sick:

6 perccel később.....

a chat ablakot,és a minimapot nézzétek.....

menjen az ilyen a picsába... megnéztem a statját.. 57%winrate, 47k átlag dmg, 1574 PR............ :sick:

csata végéig ott kereste azt a krva c.....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja sgt_dog által.

Több
8 éve 10 hónapja #22937 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezek teljesen ismerős mondhatni sztenderd helyzetek, de lehet ezeket kezelni én például ha azt látom, hogy bénáznak, vagy folyton nekem jönnek a fene nagy forgásukban de harc nincs rendes mert semmit az égvilágon el nem találnak, csak menekülnek akkor szépen ott hagyom őket aztán nekem írhatnak amit csak akarnak, harcolok máshol persze tuti bukta de a DMG így is megvan. Nekem speciel nem fontos a győzelem annyira, hogy küszködjek velük, meg írogassak nekik. A DMG meg a kill megvan aztán mivel szerte szét van mindenki szépen elhalunk illetve minden zónát elfoglalnak aztán ennyi.

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #22938 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Dühöngő

Kzoli írta: Ezek teljesen ismerős mondhatni sztenderd helyzetek, de lehet ezeket kezelni én például ha azt látom, hogy bénáznak, vagy folyton nekem jönnek a fene nagy forgásukban de harc nincs rendes mert semmit az égvilágon el nem találnak, csak menekülnek akkor szépen ott hagyom őket aztán nekem írhatnak amit csak akarnak, harcolok máshol persze tuti bukta de a DMG így is megvan. Nekem speciel nem fontos a győzelem annyira, hogy küszködjek velük, meg írogassak nekik. A DMG meg a kill megvan aztán mivel szerte szét van mindenki szépen elhalunk illetve minden zónát elfoglalnak aztán ennyi.

Néha annyira féltik a hajóikat a találatoktól, hogy komolyan nem is értem, minek játszanak ilyen játékot. Jó messzire megállnak / keringenek a foglalásra váró bázisoktól, és osztják az észt, ha a DD-k nem tudják azokat megszerezni. Márpedig főleg a CA-k támogatása nélkül ez nem olyan egyszerű. A rombolók jó kis vasak, de egyszerűen nincs elég tűzerejük ahhoz, hogy egyedül hatékonyan el tudjanak bázist foglalni úgy, ha a másik csapat rombolói és cirkálói közel kerülnek. Amint felderítik a saját DD-ket rendszerint végük...

Normál játékmódokban is fájdalmas lehet ha támogatás nélkül próbálok előre menni és bázist foglalni T8-10 rombolóval (ha kiszúrnak és jól tudnak lőni, pár másodperc alatt meg is van egy 150,000 kredites bukta) de rankedben még kiélezettebb a helyzet. Ott nagyon gyorsan kell megszerezni / megtartani a pontokat. És ez a cirkálók támogatása nélkül nem, vagy csak nagyon nehezen megy.

És persze savazzuk kicsit a csatahajókat is :) imádom amikor elindulnak és megkerülik a fél világot azzal a felkiáltással, hogy majd jól oldalba támadják az ellent. Közben persze lehetőleg egy jó nagy sziget takarásában maradnak, hogy még csak véletlenül se kapcsolódhassanak be a játékba. Aztán amikor "megérkeznek" egy romboló leküldi őket a hullámsírba.

Nem hagyhatom ki a rombolókat se, ott is vannak jó firmák. De asszem sgt_dog játékából a Blyskawica mindent visz. Mindenesetre remélem, a játék végére megtalálta a CV-jét :) (hátha a szerver ott felejtett egyet az előző játékból)

Oldalmegjelenítési idő: 0.444 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.