Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja #22913 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tehet egy szivességet az összes önjelölt ,kurvára szakértő,mert kettőt tud lőni a hajójával,mindig tudja kinek mit hol kell csinálnia, mindenki kapja be a dákóját mert ő profi,deazért 0 teljesítménnyel elsőként hullik el.... szóval tiszelettel megkérem, menjen a büdös picsába..... :)

Nem a játék szar...hanem akik azzá teszik...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #22914 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

sgt_dog írta: Tehet egy szivességet az összes önjelölt ,kurvára szakértő,mert kettőt tud lőni a hajójával,mindig tudja kinek mit hol kell csinálnia, mindenki kapja be a dákóját mert ő profi,deazért 0 teljesítménnyel elsőként hullik el.... szóval tiszelettel megkérem, menjen a büdös picsába..... :)

Nem a játék szar...hanem akik azzá teszik...

Feltűnt, hogy mindenki csak kerülgeti a bázis de senki nem foglal? Az első lövés után sikítva menekülnek? A DDk a BB között de leinkább mögöttük szerencsétlenkednek? Vagy lemming vagy hard camp? Hiába kérsz támogatást mindenki baszik rád majd ha elmerülsz egy 1 Vs 4-9es szituban te vagy gyökér bezzeg őket egy DD egyesével levadássza?

A kedvencem az volt amikor egy PL szakasz behozott egy T4es BBt T8ba és ne pofázzak bele, mert a Kutuzov csak egy csónak az ő hajóikkal szemben.. Majd ha lesz nekem is hajóm talán meghalgatnak..

Több
8 éve 10 hónapja #22916 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

James Onedin írta: Csak egy kérdés:Hogyan tudja ki kerülni az Izumo 3.5 km-ről a Kagero torpedóit???

Sehogy. Nem figyeltél, Betyár Uram: lyukas volt a hajó, átmentek rajta. :woohoo:

Több
8 éve 10 hónapja #22919 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Ravasztavasz írta: Úgy érdekelne csak úgy ki mennyit költött a játékra !?
Érdekes lenne a statisztikában. Szerintem nem számít olyan sokat simán helyt lehet állni nélküle.

egy ideje én is megveszem a havi prémet + némi dublont, ez általában úgyis akcióban szokott lenni.
ezenkívül becsúszott névnapra+születésnapra prém hajó, bár nem mindegyik jött be, valamelyiket megbántam...

Több
8 éve 10 hónapja #22924 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Megvallom őszintén az elmúlt napjaim így teltek, és ez dühít!!! Véletlen lenne? ... nem, csak WG rng..... .I.

Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #22925 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Amikor kijött a Tirpitz anno, megvettem - 20K fölött volt, csomagban, de most is vallom, h. megérte. Utána 2x költöttem havi prémre december-januárban, és márciusban kb. kétezret dubloonra. Azóta tiszta vagyok... :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Szete58 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.432 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.