Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja #24613 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nos itt van egy kis térkép nagyon jó példája hogy nem lehet csatát nyerni tömörülve középen a kétszél üres az ellen simán gyakorlatilag elleállás nélkül befoglalt és ennyi is. Amit tudtam lőttem a Yamatoval de nem csoda hajó az sem. Megdarálták a csapatát kétoldalról utána végeztek velem is ennyi.

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #24617 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Édes istenem már?!
Megyek izumoval, látom ,hogy jön az egyik shimakaze torpedóraja, kifordulom, de egy így is elkap. Ok, de aztán jön egy másik japán torpedói, ami elől kifordultam volna, ha nem fordul túl, annyi hp-m maradt, hogy kiszedet egy izumo, 28k sebzés, várhatóan győzelem, istenem már?! :angry:

Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #24627 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
miért játszom ezzel a f.sz játékkal?
valaki törölje már le és mentsen meg...
10 játékból max 40K sebzés.
utóbbi három BB-s játékban a cirkálók elmentek valahová gondolom csatahajót égetni/kilövetni magukat, a rombolók meg röhögve széttorpedóztak. 3x egymás után!

Több
8 éve 9 hónapja #24629 Írta: Grievous
Lemming csorda, wothoz képest talán itt többször beválik...

Tegnap Izumoval a 2. csatámm ár 90k sebzéses volt pár hp veszteséggel, wtf :O
Cserébe 4 bukta Yorckkal (95k sebzés is volt az egyik), meg Coloradoval 35k sebzéses halál+win. Utálom lassan azt az ágyút -.-

Több
8 éve 9 hónapja #24635 Írta: Grievous
Ma valahogy nem húzott fel a random Izumoval, hogy 44k+süllyedés+buktát, majd egy 70k sebzéses buktát mentem, majd egy 46k-s win, ahol egy Yamato oldalát (?!) nem tudtam beütni, max overpeneztem elől hátul, 1200-4000 damage között valahol.

De Fubukival....

Ranger vadász nélkül jó, mikor ellen rangerje is ugyanazzal a setuppal, az 5k hp-s hajómat 3 bombázóval támadja 0-24 amibe meghalok, Hipper afk, Yorck meg crashelt, annak okán, hogy a lövegcsövei alaphelyzetben voltak (vagy kilépet, vagy banolták, de azt nem tudom ,hogy van-e ilyen)

Fusou meg hova a bánatba ment? Megkerülte a B bázis bal oldalán lévő szigetet, ahelyett, hogy maradt volna Colroado környékén és lőtte volna a hordozót, vagy a Fubukit :S
Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #24638 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

nem tudom menyire látszik a térkép de már itt biztos volt a bukta és az is lett.
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.454 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.