- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Szerintem,legalábbis nálam az Amagi volt az utolsó jó Japán bb.A Fuso,Nagato,és az Amagi élvezetes játékot nyújtott.Az Izumo állandóan égett és vergődött.Most már van Yamato-m,de azzal sem volt még egy jobb csatám,vagy valamire való sebzésem....Grievous írta: Ez remek pár csata volt:
Izumo, 39k-s ramolással (nekem volt 31k hp-m, hála az oldal armornak) 100k damage, bukta.
Majd egy 26k-s győzelem. WHYYYYY?!!
Fubuki meg no comment, Megyek, "szerencsére" csak 3 dd van ellennél, mindegyik tier9, mert miért ne, a saját t9-esünkkel ütközök, ok, majd látok pár ellen torpedót, kerülöm, de túlfordulok és eltlaál, 15k hp-mból maradt 3k. MI VAN?!
Meccs végére volt 3k sebzésem gunnal. Perfect -.-
Én a fentebb le írt történet után vettem a fáradtságot,és küldtem egy képpel bizonyított ticketet a wg-nek.A 8-as szintűnek Tirpitz volt,így lehet hogy fájna neki az elvesztése,a sokadik kalandnál.Javaslom másnak is ha sérelmet érez,csak egy képes ticket....Talán történik valami....SgtBala írta: Kedves AlphaKutya !
Sajnálom hogy megkarcoltam csodás szovjet rombolód valagát, de nem tudtam elkerülni. Azonban úgy gondolom erre nem az az értelmes reakció, hogy a fedélzeten lévő létező összes torpedódat rám küldöd, illetve ezt még megspékeled egy kis ágyútűzzel.
Maradok tisztelettel SgtBala
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.