Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 9 hónapja #24556 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na mé egyszer erről a Team killer eseményről ugye kaptam egy sorozatott mert egy csapat társ egy rombival bejött közém meg egy BB közé tőlem egy kilométerre én nyolc kilóméterre voltam a BB től éppen jó torpedó helyzetben kilőttem ő meg közben ezerrel bejött 4 beszedett. Eddig ismerős történet. Azonban azt írta 5 csata amíg pink vagyok most van kilenc! De még mindig azt írja hogy van egy, nincs ezzel semmi baj de akkor írja ki hogy 10. Előre bocsájtom nem ütköztem, nem lőttem, nem torpedóztam meg senkit és mindig belevégeztem az első háromba ( ez mondjuk nem volt nehéz mert pancserekkel voltam végig egy csapatban). Összegezve szar ez az egész ahogy van pont olyan mint minden hasonló dolog ebben a játékban szarul van kitalálva, és még pocsékabbul, programozva ( rossz a algoritmusok, mondjuk lehet a kód is spagetti de ugye azt nem látom.)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #24557 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát faszom

Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #24562 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
MI az istenért nem tudok minden meccsen sebezni Izumoval 60k-t legalább, random?! Komolyan, eltlaálom az Iowat oldalról, 0 damage. Wtf, Myoukounak meg overpenezem....

Ami zavar ,hogy 10-100k creditet bukok, mikor kellene a C testhez credit -.-

Több
8 éve 9 hónapja #24566 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egész nap nem tudom leszorzózni a NC -t pedig nagyon adja de ezek a csapattársak nem tudom mit csinálnak !!!

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
8 éve 9 hónapja #24567 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én a Kirovval vagyok így ma....olyan pazar köröket megyek vele mint állat! Az első csatában 4 csobbantás, 100k+ demage, 7 repülő potty, torpedó találatból is volt 2, stb.....egy kibaszott nagy bukta lett a vége! Az ellenfél csapatának az 1/3-át "bevállaltam". Basszák meg az sem volt elég....komolyan ilyenkor be tudok tojni.... :woohoo:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #24572 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem ilyenem a napom ma

És mi ezzel a bajom? A max sebzésem nem érte el az istenverte 60K-t se csatahajóval -.-" Izumoval 50-56-, majd szorzózás 46-tal. Colorado szorzózás 35k (?!)-val. Fubukival meg csoda volt a 3. kör, hogy tudtam 50k-t sebezni, de az romboló.

Megyek a 3. fubuki körömben, kanyarodok, 2hp-s csapattárs ott van mellettem, majd összeérünk

szerencsére nem lettem lila, de 26k creditbe fájt, mindketten kanyarodtunk, de nem sikerült kikerülni, nekem a speedboost be is volt kapcsolva, mert felspotoltak előtte.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Grievous által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.460 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.