- Köszönetek: 375
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
SeahawkHUN írta: Most komolyan ez a WG egy vicc! Ezzel a leosztással próbálj szembeszállni CVként...
Ennyi gépet még nem láttam az égen de nem is akarok! Tipikus MM amikor az elején tudom ,hogy lose lesz...
Szete58 írta:
SeahawkHUN írta: Most komolyan ez a WG egy vicc! Ezzel a leosztással próbálj szembeszállni CVként...
Ennyi gépet még nem láttam az égen de nem is akarok! Tipikus MM amikor az elején tudom ,hogy lose lesz...
Milyen setuppal használod a Rangert?[/quote
Bár fullos a ranger de alap setupon vagyok nekem az jött be leginkább.
Vadász setupon nem tudok annyit sebezni ,hogy befolyásoljam a csata mentét. Hiába a 30-60 lelőtt gép.
Támadó setupon meg ha Saipan vagy Hiryu jön szembe akkor a 2-3 vadász század biztos leszedi a támadóimat mert már figyelnek az oldalakra...
Marad az alap mert ha rám is jön 1-2 vadász századdal a fighterek feltartják őket amíg én el tudom intézni a cv-t vagy jeletős sebzést bevinni a BBk-be ,hogy valamennyire billentsem a serpenyőt a mi oldalunkra.
Hidd el kiszedem alappal is a cv-t. Ma is 3 meccs 2 cv a harmadik volt ez az ominózus Saipan + Hiryu páros...Jó esetben is 5 vadász századot működtet a 2 hajó, azon nem mész át! A Saipan gépei ráadásul jóval gyorsabbak is...
Személyes tapasztal és vélemény amit leírtam de ha van más alternatívátok szívesen meghallgatom mindegyiket elvégre erre van a fórum!
Szete58 írta: Sokáig használtam Rangernél az alap setupot én is – ugyanezen gondolkodásmód alapján, mint amit leírtál –, aztán áttértem a támadóra... hidd el, ha összegyűjtöd a Wingeket a saját cirkálók és/vagy a rombolók felett – ahol adják a felderítést is –. és amikor rés nyílik a pajzson, rázúdítod őket koncentráltan egy akármilyen piros hajóra – a hátrébbról induló egy-két Winget kézi vezérléssel –, az átmegy bármilyen tűzfüggönyön, és utána csak roncsok lebegnek a hullámokon...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.