Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja #27426 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem a leosztással volt a baj, mert cv top tierként azért nem rossz. A baj az volt, hogy szar oldalt kaptál ki . Mikor a shokakuval vagyok top tier nagyon durvákat lehet kaszálni , mert a gépek erősebbek . Az a cumi mikor a 8 cv 10es hajók között megy.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SeahawkHUN

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #27435 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

SeahawkHUN írta: Most komolyan ez a WG egy vicc! Ezzel a leosztással próbálj szembeszállni CVként...

Ennyi gépet még nem láttam az égen de nem is akarok! Tipikus MM amikor az elején tudom ,hogy lose lesz...

Milyen setuppal használod a Rangert?

Több
8 éve 7 hónapja #27440 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta:

SeahawkHUN írta: Most komolyan ez a WG egy vicc! Ezzel a leosztással próbálj szembeszállni CVként...

Ennyi gépet még nem láttam az égen de nem is akarok! Tipikus MM amikor az elején tudom ,hogy lose lesz...

Milyen setuppal használod a Rangert?[/quote

Bár fullos a ranger de alap setupon vagyok nekem az jött be leginkább.

Vadász setupon nem tudok annyit sebezni ,hogy befolyásoljam a csata mentét. Hiába a 30-60 lelőtt gép.
Támadó setupon meg ha Saipan vagy Hiryu jön szembe akkor a 2-3 vadász század biztos leszedi a támadóimat mert már figyelnek az oldalakra...
Marad az alap mert ha rám is jön 1-2 vadász századdal a fighterek feltartják őket amíg én el tudom intézni a cv-t vagy jeletős sebzést bevinni a BBk-be ,hogy valamennyire billentsem a serpenyőt a mi oldalunkra.
Hidd el kiszedem alappal is a cv-t. Ma is 3 meccs 2 cv a harmadik volt ez az ominózus Saipan + Hiryu páros...Jó esetben is 5 vadász századot működtet a 2 hajó, azon nem mész át! A Saipan gépei ráadásul jóval gyorsabbak is...
Személyes tapasztal és vélemény amit leírtam de ha van más alternatívátok szívesen meghallgatom mindegyiket elvégre erre van a fórum! :)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 7 hónapja #27442 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sokáig használtam Rangernél az alap setupot én is – ugyanezen gondolkodásmód alapján, mint amit leírtál –, aztán áttértem a támadóra... hidd el, ha összegyűjtöd a Wingeket a saját cirkálók és/vagy a rombolók felett – ahol adják a felderítést is –. és amikor rés nyílik a pajzson, rázúdítod őket koncentráltan egy akármilyen piros hajóra – a hátrébbról induló egy-két Winget kézi vezérléssel –, az átmegy bármilyen tűzfüggönyön, és utána csak roncsok lebegnek a hullámokon...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SeahawkHUN

Több
8 éve 7 hónapja #27446 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta: Sokáig használtam Rangernél az alap setupot én is – ugyanezen gondolkodásmód alapján, mint amit leírtál –, aztán áttértem a támadóra... hidd el, ha összegyűjtöd a Wingeket a saját cirkálók és/vagy a rombolók felett – ahol adják a felderítést is –. és amikor rés nyílik a pajzson, rázúdítod őket koncentráltan egy akármilyen piros hajóra – a hátrébbról induló egy-két Winget kézi vezérléssel –, az átmegy bármilyen tűzfüggönyön, és utána csak roncsok lebegnek a hullámokon...

Megfogadom!
A Lexington már biztos támadóval fog menni, addig a prémium mocsok Saipan is kiesik a képből szerencsére...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #27450 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

ez után van pofája megkérdezni hogy jo volt e az MM vagy hogy élveztem e a csatát
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.433 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.