Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 7 hónapja #27519 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Természetesen a wg rng teljesen ártatlan az ügyben, mikor is bármilyen szinten és módon szakadsz meg, sorban az ősmajmok evolúciós csapatával vagy kénytelen közös csapatban harcba szállni, köszönjük neked Wargaming ..... :angry:

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #27568 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap jól adta rankedben, ma korán keltem, éreztem elég lesz ma nekem randomban pötyögnöm. Hosszú még a nap, 40 vereség is belefér akár zsinórban:)
Mellékletek:

Több
8 éve 7 hónapja #27582 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Miért van az, hogy ha rankedben 3-4 romboló/csapatos meccs van, a csapatomba mindig csak a selejtesek kerülnek? A mi rombolóink a legelsők, akik kinyiffannak, az tuti. Aztán a meccs el is szokott dőlni, bukta.
Azt is nehezen hiszem már, hogy véletlen, hogy amint 1 csatára kerülök a 9-es szinthez, bukta, majd 12-esig visszavet, majd ismét enged győzni addig, míg a 9-eshez 1 csatányira kerülök, majd ismét bukószéria..... Már egy jó hete ez megy....

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #27589 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ennek a 2 agyhalott rombolónak mi volt a jó ebben?

2 hajónk próbált visszamenni bázist védeni, egyik lassú volt, másik meg passzolom, 50k sebzés, -40k credit -.-
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 7 hónapja #27592 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mi a jó istent csináljak hogy ezzel a vacakkal nyerjek?!

Izumo:
80k sebzés, 120k sebzés, 101k sebzés, 80k sebzés.

Bayern: 40k sebzés, 38k sebzéssel csillagoztam ,de 2. voltam, mert 2 foglalásom volt....
Mellékletek:

Több
8 éve 7 hónapja #27600 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egy újabb példa, ha rankedben sok a DD, akkor tuti, hogy a csapatomba csak a selejtes idióták kerülnek... Legelsőnek a 2 DD-k halt meg, a 3. csak azért élte túl, mert elment a pálya legeldugodtabb sarkába az elején, majd később tisztes távolból visszajött nézni a haláltusánkat.
Az NC a kiinduló pontról lövöldözött, amit látott, oszt ennyi, ezúton is gratulálok neki (csak azt sajnálom, hogy az ilyen idióták mindig túlélik a csatákat.....)
A Bensonunkat egy Fubuki ágyuzta szét, és eközben allig kapott sebzést (pedig végig spotolva volt!!!!)A csata elején éreztem én, hogy bukta lett, és nem is csalódtam ebben, sajnos....

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.401 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.