Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja #28444 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap este fél 8-tól 3/4-ed 12-ig 10-en valahányat buktam murmanskal:) Tegnapi össz winratem 27% lett, szal ezek azok a dolgok, amikre azt mondom, túlzás. Ha bedobok 20 hajót és kilépek, akkor is nyer ennyi, az fix.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #28447 Írta: Weis
Weis válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gondoltam tesztszerveren kiderítem érdemes e szenvedni a Hatsuharu-val. Nem sikerült. :sick:
Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja #28493 Írta: Petike75
Petike75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: MI a franc van már?! Ibuki, 100k sebzés, bukta, 12k sebzés bukta, 24k sebzés bukta -.-"

Ismerős érzés. 3-4 hajót kilövők és bukta.

Több
8 éve 6 hónapja #28494 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: Erre mondja Serb h nem a megfelelő helyre vitted be a sebzést :P (pl ha lenne annyi sebzésre vagy 6 killed...)

igen, ez lehet a baj, én is megáltam ötnél...

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, sgt_dog, leopardusz, SeahawkHUN

Több
8 éve 6 hónapja #28496 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap a 4. meccset nyertem ibukival, csak az a 3 csata elég sok időt felemészt, ha 20 perccel számolom :dry:

Édes istenem ,ezzel a gneisenau-val semmit se találok el 10-19.5km-en belül. Vagy kikerül a lövedékeket, vagy csak körbe lövöm, esetleg 0 sebzéssel átütöm. MOst mentem 6k-s győzelmet, mert csapattársak nem jöttek segíteni, a 19km miatt közel kellett mennem ,így engem löttek, majd kaptam 2 torpedót ami levitte a hp-m 3/4-éd és egy tirpitz kilött -.-(fletcher torpedó volt asszem)

Több
8 éve 6 hónapja #28497 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
De hát, olyan gyors ez a Gneise mint egy cirkáló :dry: , oda mész ahova akarsz, akkor mész el onnan, amikor csak akarsz... Nehéz elhinni h 18kmes körzetben nem volt semmi derékszögbe álló lőnivaló...
Ha még sincs, 3 kmel közelebb mész, lősz párat, amint a csatahajók rád forditják a tornyuk, már el is tüntél onnan...

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.