Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28372 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az miért van, hogy megírom, hogy nem menjenek szét CV meccsen és 3-ból 1-szer csinálják meg?
R10 felett legalább soha nem mentek eggyütt, az ellenfél se és ott a jobb CV döntötte el legtöbbször a csatát, de ha az én csapatom töketlen,meg okoska is egyszerre, az ellen meg nem abból sose volt győzelem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Benign_Wolf33 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #28393 Írta: Gabrikovics
Gabrikovics válaszolt a következő témában: Dühöngő
Attól szerintem mindenki idegbajt kap ha a csata kezdése utén tizenkét perc elteltével sem enged be és már csak ezt a képet látom, utánna meg a sikertelen csata feliratot ! :sick:

Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja #28403 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jol kezdödik a nap

és hiába minden igyekezetem
Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja #28413 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap próbáltam valamit csinálni fubukival, kéne 200 torpedó találat kirishima küldijéhez (lehet ezt kihagyom inkább). Hát...

lentről kezdtem, elindultam B-re, majd láttam egy kutuzovot, így torpedókat idnítottam, majd elmentem, kutuzov kettővel kivégeztem, hatsuharu benyelt egyet, majd mentem C-re, NM-et probáltam eltalálni, de elégé figyelt. Utána kérdeztem csaatot, hogy foglaljak ,vagy cv-t derítsek fel, mert a közelben kellett lennie, majd rögtön fel is tünt a drága lexi, csak torpedókkal nem mentem semmire, így kilövettem (medál).

Csak hát a kb 10 hajónk az A bázisnál, (de hogy mi a jóistent csináltak ott nem tudtam rájönni, valahogy 8-9 hajó leverte. A végén amai le is ütközte a Mexicot, én meg ott voltam a hol a képen látszik, foglalni a C-t nem lett volna értelme, mert nem maradt olyan sok idő a végén, ilt mikor a bismarckot felspotoltam A mellett akkor azzal is kellett volna számolnom, hogy az A-t befoglalná.

Ahhoz képest top1...

utána mentem 22k sebzéses buktát. Áh, udolai, fletcher, blys egy helyen pont ott, ahol vagyok?! -.-
Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja #28431 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
MI a franc van már?! Ibuki, 100k sebzés, bukta, 12k sebzés bukta, 24k sebzés bukta -.-"

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28442 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Úgy látom a Wg szerint az elmúlt időszakban túl jól teljesíthettem, 1 hete szopóágra rakott, de nem is akármilyenre. A csapattársak 2/3-a agyatlan idióta. A csata első felében hátul cempel, majd a végén kap észbe, hogy lehet kéne játszani, de akkor már késő. És minden egyes csatánál ez a forgatókönyv: a csata első felében jól állunk, ritkítjuk az ellen, befoglalunk stb., aztán fordul a kocka. Az ellen rohangál a pár 1000 Hp-s hajóival, amit nem tudunk kilőni (hiába záporoznak rájuk a lövedékek, semmi, vagy minimális sebzés), majd fordítanak és bukta.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja tyer82 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.411 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.