Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 6 hónapja #28290 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A briteknél csak AP van. Tudom, hogy csatahajóknak jó a páncélja, főleg a németeknek, de volt ma egy ilyen meccsem vele:

És azért egy ilyen után ezt nehéz elhinni.....
Oké, nagy sebzést nem ad be, de azért ennyi találat és szinte semmi sebzés, már sok a jóból (mondjuk ma ilyen napom volt, nagyon sok bukó meccs, a csapattársak idiótizmusa miatt- saját csapattárs torpedó ki és társai). A König távolódó hajó volt, üldöztem, így gyakorlatilag a felépítményét találtam el. Ilyenkor nagy sebzést ritkán ad be, de valamennyit sebez, nem az, hogy folyton 0 sebzés.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #28292 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tököm ki van , tekergek a füstben kamikazeval, 4-5 km re egy emerald és kiszed miközben mozgok, úgy hogy nem vagyok felspottolva, ja és persze még egy közeli kongo másodlagosai is elkezdenek darálni , és a füst meg aktív .

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28294 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Megint remek csapat

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 6 hónapja #28308 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mai pár meccs után úgy látom folytatódik a tegnapi széria, tele agyhalottakkal, akik a kiszemelt célon kívül nem látnak semmit. A BB mellett ott a 600 Hp-s cirkáló 4-5 km-re, de nem azt lövi, hanem a full Hp-s csatahajót.... Az ember beleszakadhat, ha csak idiótákkal van tele a csapata (átlagosan a csapat harmada szinte semmit nem csinál, 100-200 Xp-t ha összeszed valahogy).
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 6 hónapja #28312 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyetértek BigaC-vel, én is szinte rombolóként használom eddig az angol cirkálókat, AP szinte nem ér semmit,max romboló+cirkáló ellen de akkora röppályája van,hogy vicc. A torpedókkal lehet valamit elérni... :whistle:

Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28322 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem a Kirov ugyanez! Páncél nincs, lassan tölt, nem sebez, esetleg gyújt, a torpedók nulla. Mondjuk pontos az ágyú, csak rövid a hatótáv. A Sveitlana egy gyújtogató volt előtte, ezer ágyúval!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja kg1003 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.428 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.