Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 6 hónapja #28803 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jól van, Isoakze meccs győzelem volt 15k xp-vel, utána Fusou meccs 8k, ISTENVERTE NYOLCEZER sebzéses győzelem. 3 percig töltött a gép, majd minden citadellázott, nem volt hp-m, mindenki szigetek mögött ahonnan nem tudok rálőni, aki nincs sziget mögött össze-visszafordul, meg lőnek 2 oldalról -.-

Arp kongou: első meccs: 100k, bukta, mert volt egy kicsit afk-zó Harunank (afk-zott egy mezőben, de lövöldözött elvileg), utána cleveland pf, papír, átlőttek, volt 20k sebzésem, bukta. Aztán vissza kongoura, egy minekaze 5 torpedója eltalált úgy, hogy elvileg kikerültem, épphogy maradt 300 hp, ez volt meccs elején, kb ennyi is volt a csatám, emrt sebeztem a végére 22k-t, ami vicc. A láda meglett, de az is, 5 2015-ös halloweeni festés, holnap maradok 4 meccsnél inkább.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #28824 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nahh, régen voltam dühöngőben :whistle: ... ez a bizonyos na még mit kellett volna tennem?
Mikor kilőttem 3 rombolót, egy cirkálót meg egy csatahajót. A végén szó szerint vadásztak rám, és a Zao már sok volt a végére, igaz jött a csávó utánam :silly: jót röhögtünk a végén. Azért érdemes megnézni a csapat pontokat :ohmy: Aznap szívatón voltam, sorba jöttek a hülyék... mint mindig... vége a ranked szezonnak.

kepfeltoltes.hu/161112/fleto1.3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Több
8 éve 6 hónapja #28826 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ismerős helyzet.... Nálam most Ognevoi-jal van szívás, nem tudom napok óta leszórzózni, vagy csak nagy nehezen (és általában az érdektelen meccseken). Eddig Gneisenau volt fekete listán, most váltott a rendszer....

Legalacsonyabb tier-esként a csatában mit kellett volna még tennem? A csapat krémje, a top tieresek nemsokat értek.....
Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28881 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
És az ilyen csatát kell bukni a sok gyökér miatt, akinek minimális taktikai érzéke sincsen, csak megy előre és lő (gyanítom a minimapot sem igen nézik). A csapat egy része foglalta ellen bázisát, de páran hiába szóltunk a hátrébb lévőknek, hogy forduljanak vissza és védjék a bázist, az idióták csak mentek előre, és az ellen a hajóhátrány ellenére befoglalt és nyert....
A csatákat az dönti el, a csapat nagyrészének megvan e az a pici józan paraszti esze, ha ez nincs meg, játszhat bármilyen jól a hajójával, bukjuk a meccset.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja tyer82 által.

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28882 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez mind igaz, viszont hogy nálad lesz több józan paraszt vagy az ellenfélnél, annak az esélye fifti-fifti, akármit is szoktak ide a dühöngőbe irogatni! :lol: :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 6 hónapja #28884 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Összehozok ezzel valahogy 130k sebzést, de a csapat így is bukja. Az is jó, hogy a t4-es japán prém bb összeállt egy murmanskkal, és t7-ben sokra megy vele az ember, látszik az xp-jén...

Ellenből az egyik oldalra ment 5 hajó, ott voltam én is, ott volt kb 4-5 hajónk, msáik oldalt meg valahogy eltűnt mindenki és nemtudom hogy

Napi első csata, remek start -.-"
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.458 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.