Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja #28911 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

most összintén honan másznak ezek elö
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #28915 Írta: 9laurus9
9laurus9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez egy csoda meccs volt.

Három hajónk van életben, 3-ból 1 bázis a miénk, ellenfél messzebb tőle.
A pontjaink száma 999 az 1000-ből...és vesztettünk.

Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja #28920 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
elvették a rankos zászlókat? azt hittem, azt örökbe kapjuk.

Több
8 éve 6 hónapja #28921 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ott vannak azok a zászlók között, csak nem lehet felrakni a hajókra :D Szóval van is, meg nincs is :P

Több
8 éve 6 hónapja #28923 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Dühöngő
Miért vannak fent olyanok, akik az alapvető harci taktikákat nem értik???? Mahanos saját DD telibetorpedózta a Scharnhorst-omat 4-ből 3 kapott el, 1,2 km-re volt tőlem jobbra, menetirányomba küldte a halakat, hogy a tőlem 6 km-re lévő füstpmacsban lévő ellenfél DD-jét kikapja, mert ott kempelt - szerinte. Azt már nem vette észre, hogy a füstpamacstól 4 km-re Atlanta meg York ment vadászni/űzni az ellen DD-t. oszt még a végén neki állt feljebb, hogy minek írok neki, miért nem nézem a minimapot..... persze nekem megmaradt 1/4 HP-m, oszt szambázhattam ellenfél HE salvoi elől.... persze a végén semmi kompenzáció a sérülésért....

Szerintem ti is úgy vagytok vele, hogy a hétvégi meccsek kezdenek felejtősek lenni, mert olyan gáz meccseket lehet menni. Hétvégén 20 meccsből 2 nyert..... és még hozzájárul, hogy 200%-os első meccsek voltak.

Több
8 éve 6 hónapja #28929 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Istene már, Ibukival valahogy összeszedek 111k sebzést, csak egy 6k hp-s Iowat nem tudunk felspotolni, ami miatt az ellen nyer, mert 50 pont előnyük volt. Utána meg 33k sebzésre csillagozom, mert a csapatom először elmegy a pálya másik felére, majd onnan lejönnek hozzám, ahol nincs ellenből szinte senki, cserébe lopják a killt + a sebzést, meg a ciklon miatt nem láttam semmit. Bravo győzelem -.-

Izumoval meg 46k sebzéses győzelem ,mert elmentem 2 shimakazera vadászni, legalább a másodlagosok szedték ki őket, így voltam 4. a meccs végére, GaiusHun legalább elől végzet, meg volt egy honfitársunk t8-as német bb-ben (az, hogy most a prém ,vagy a sima, azt nem tudom fejből :silly: )

Oldalmegjelenítési idő: 0.399 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.