Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 6 hónapja #28996 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az NC szeszélyes kis jószág. Ha úgy adja a rendszer, nagyon szépen lehet aprítani vele, de ha nem kegyes hozzád, akkor akár 5 km-re lévő, veled párhuzamosan hajózó, vagy álló célpontot is körbelövi.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #28997 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na nekem ilyen gondjaim nincsenek :angry: , 15 alatt szinte biztos a találat. De az valami hihetetlen hogy mennyi az overpen a azonos tiernek meg attól lennebb levőknek. Csatahajónak is, cirkálóról nem is beszélve, lassan már félek APt használni :woohoo: . Nem gondoltam volna h visszasirom még a kisebb kalibert. Szinte fele overpen a találatoknak

*pff, 20 kmről overpen az NCnek...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 6 hónapja #28999 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
BB-nél szinte csak abban lehet reménykedni, hogy citadellát lősz, az kárpótol az amúgy szánalmas sebzésekért.

volt egy játékom Nagato-val, megindultunk én +2 cirkáló, 1 romboló. kilőttem egy New Orleans-t citadellával, majd egy Cleveland-et. közben beütött a ciklon, a cirkálók és rombolók előrerohantak, hiába írtam, hogy várjanak meg, aztán kinyíratták magukat az ott lévő Kutuzovval, Belfast-al és ellen Nagato-val. mire odaértem az ellen bázishoz, hiába volt 7-8km a harcérintkezés a ciklon miatt, eltávozott tőlem az RNG, a Kutuzov és a Belfast minimális sebzéseket 2-3K adott, pedig papírhajók. az egyik Nagato-ba két citadellát lőttem, az elsüllyedt, a cirkálók meg kinyírtak. mindezt még egyszer úgy, hogy a Belfast pl. 7km-re oldalt állt, és kiröhögte a 410-eseimet. 110K/bukta lett a vége, ha a hülye cirkálók megvárnak, nyerhettünk volna.

Több
8 éve 6 hónapja #29009 Írta: Capt_BuvarKund
Capt_BuvarKund válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: BB-nél szinte csak abban lehet reménykedni, hogy citadellát lősz, az kárpótol az amúgy szánalmas sebzésekért.

volt egy játékom Nagato-val, megindultunk én +2 cirkáló, 1 romboló. kilőttem egy New Orleans-t citadellával, majd egy Cleveland-et. közben beütött a ciklon, a cirkálók és rombolók előrerohantak, hiába írtam, hogy várjanak meg, aztán kinyíratták magukat az ott lévő Kutuzovval, Belfast-al és ellen Nagato-val. mire odaértem az ellen bázishoz, hiába volt 7-8km a harcérintkezés a ciklon miatt, eltávozott tőlem az RNG, a Kutuzov és a Belfast minimális sebzéseket 2-3K adott, pedig papírhajók. az egyik Nagato-ba két citadellát lőttem, az elsüllyedt, a cirkálók meg kinyírtak. mindezt még egyszer úgy, hogy a Belfast pl. 7km-re oldalt állt, és kiröhögte a 410-eseimet. 110K/bukta lett a vége, ha a hülye cirkálók megvárnak, nyerhettünk volna.

Hasonló a szituáció.. Izumóval nem tudtam kilőni a Yorkot... 9 lövedékből sebeztem belé 2400-at, a másodlagos meg alig találta el... időközben megjelent egy myoko is, és ketten szétszedtek, torpedó nélkül.. 15k hp-val ment mind a kettő tovább.. :S

Több
8 éve 6 hónapja #29011 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kicsit Én is kezdem már unni, hogy a Tirpiz ágyúi is megy maggal vannak töltve. Hihetetlen sebzéseket tudok bevinni. :)
Volt olyan, hogy egy salvóval telibe lőttem egy Hippert és volt rajta egy 4350-es sebzés :sick: :blink:
93000 sebzésért vért kell izzadnom, mikor 68-86 találatom van a Tirpizel....

Az a baj, hogy ezek a küldetések még menni fognak jó sokáig, szerintem a dolog nem fog változni...

Több
8 éve 6 hónapja #29012 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma torpedó szóró ködfelhők rohangásznak a pályákon :angry: , avagy átlagosan 6 romboló csapatonként. Valami spéci küldetés van rombolókra? :S

Oldalmegjelenítési idő: 0.424 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.