Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #29720 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezért kell váltani vesztes csata után hajót, főleg több után, h az idegeid kisimuljanak... ;) Mind jól tudjuk h mit jelent az egymás utáni sok vereség, akkorra már fele annyira tudsz csak koncentrálni, hidd el. Olyan hajóval menj, amivel élvezet a játék. Pl egy jó torpedós, jó álcás rombolóval...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29721 Írta: roque
roque válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na,megvan a Nürnberg :)
Első csata győztes és 147 találatom volt vele,1 kill,meg pár gyújtás.Tetszik a hajó :evil:

Több
8 éve 5 hónapja #29724 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: Ezért kell váltani vesztes csata után hajót, főleg több után, h az idegeid kisimuljanak... ;) Mind jól tudjuk h mit jelent az egymás utáni sok vereség, akkorra már fele annyira tudsz csak koncentrálni, hidd el. Olyan hajóval menj, amivel élvezet a játék. Pl egy jó torpedós, jó álcás rombolóval...

Én mostanában ezért játszok csak német BB-vel, a másik fő ágamat a japán cirkálót a munkahelyi stressz miatt jegeltem :D
Megnyugtat a sok hp, a hp töltés, és a figyelmetleneknek kiosztott citadellák száma :)
Ennél csak az bosszant, ha 45 fokos szögben citadellát kapok (pl egy Königtől), viszont én hiába találok be neki vízvonalon miközben 90 fokban halad, és alig van sebzés.... De ez ritka :)

Egyébként mintha a játék figyelemmel lenne a hanyagolt hajókra.
Tegnap küldetés miatt mentem egy kört Isokazeval (talán 67k sebzés), és egy kört Atagoval (80k+ sebzés), ebben a két körben minden összejött.
Pl Isokazeval menekülés közben vaktában elnyomott torpedókba belefordult egy ellenfél BB, egy másik BB pedig pont mellettem bukkant ki a füstből, az is gyorsan süllyedt :)

Több
8 éve 5 hónapja #29728 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

Szete58 írta:

GaiusHun írta: ...annyira gyökér nem lehetek :sick:

Sose becsüld alá a képességeidet! :P :) :cheer: :lol: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Értem Mester, kélek bocsásd meg eltévelygésem, tudom, a sötét oldal ösvénye könnyen járható, a világos út nehezebb, rögökkel telített :evil: de néha jól esik, eltévedni, beszólni, a gyökereket vízbe áztatni-süllyeszteni :love: , igaz néha ez miatt rózsaszín leszek, vagy nem beszélhetek :whistle: de az érzés ... megfizethetetlen.

Mester, van egy idézet, "ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel", az igazat megvallva a kenyér drága ... de egy sorozat az ellen arcába ..... vagy egy kedves beszólás ... egy pékséggel felér számomra :woohoo:

Több
8 éve 5 hónapja #29730 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta:

Szete58 írta:

GaiusHun írta: ...annyira gyökér nem lehetek :sick:

Sose becsüld alá a képességeidet! :P :) :cheer: :lol: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Értem Mester, kélek bocsásd meg eltévelygésem, tudom, a sötét oldal ösvénye könnyen járható, a világos út nehezebb, rögökkel telített :evil: de néha jól esik, eltévedni, beszólni, a gyökereket vízbe áztatni-süllyeszteni :love: , igaz néha ez miatt rózsaszín leszek, vagy nem beszélhetek :whistle: de az érzés ... megfizethetetlen.

Mester, van egy idézet, "ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel", az igazat megvallva a kenyér drága ... de egy sorozat az ellen arcába ..... vagy egy kedves beszólás ... egy pékséggel felér számomra :woohoo:

Értelek is meg nem is :)
Pár napja szarrá oltott és jelentgetett egy rombolós srác, mert Bayernnel kiszedtem miközben fordulóban volt.
Hiába magyaráztam neki mi a kivárásos célzási technikám rombolók ellen, szerinte egy mocskos csaló voltam. Hozzáteszem a fél csapat felháborodva elküldte a srácot melegebb helyre. Ettől függetlenül én nem tettem, mert aki hülye az is marad, elégtételnek ott volt, hogy kiszedtem.

Tegnap este Tirpitzel T10-ben a 3 rombolónk falkában nagy ívben kerülte a harcot és csak a foglalásokat csinálták (amit a cirkálók alapból elkezdtek), én meg torpedózgattam az ellen rombolóit, miközben egy Bismarckot és egy Iowat lőttem. Mire kiszedtem egy rombolót, egy Tirpitzet, lesebeztem az Iowát, Bismarckot alig maradt HP-m. A kegyelemdöfést az ellen CV adta meg, a 3. hullámot már nem éltem túl. A mapra nézve azt látom, hogy a 3 rombolónk kézen fogva pihennek a saját C ponton, és 7-9km-ről torpedózgatnak. Az ellen CV meg mellettük eregeti a vackait. Nem érezték jó célpontnak. De egész meccsen ezt csinálták, a mi csapatunkat meg kiszedték a rombolók és a CV. Beszólás helyett inkább gyújtottam egy vízipipát :)

Több
8 éve 5 hónapja #29731 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hmmm... próbálok magam elé képzelni egy égő vízipipát... :P :whistle: :) :cheer: :lol: :silly:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, metalrobi

Oldalmegjelenítési idő: 0.461 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.