Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 5 hónapja #29935 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Még nem volt 27 csatám, szóval van még esély a rontásra :D (egyik bukón úgy is csak 50k sebzésem volt, egy torpedófal leszedett full hp-ról)
De az armorja így is vicces, 2-3 napja asszem Amagi bombázott le elégé egy salvoval :S

Ha haifuris küldinál is lesz olyan, mint Arp-nál volt, hogy lőj 2-10 milla sebzést, akkro ezzel egy kicsit konnyebb lesz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29941 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csak majd arra figyelj a Yamatóval, hogy "seggbe" ne kapjál "full boardside" salvo-t :side: ... eléggé fájós, ha a harmadik tornyod alá kapod a koncentrált AP salvo-t. Tapasztala :pinch: t, mert kaptam már oda ami miatt süllyedtem is, de osztottam már citadellást oda Yamato-nak :whistle: és nemcsak Yamato-val, hanem pl legutóbb Amagi-val osztottam 2 citadellás merülési parancso :evil: :pinch: t.

Több
8 éve 5 hónapja #29954 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na most mar tenyleg kezd a f*szom telelenni, nem birom leduplazni azt a kib*szott Akatsukit. Mar minden megvan, ez kb 0/6-ban all... Huh alig varom ,hogy tul legyek rajta, ez valami nagyon szerencsetlen hajo nekem...

Több
8 éve 5 hónapja #29956 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Dühöngő

Mydgard írta: Na most mar tenyleg kezd a f*szom telelenni, nem birom leduplazni azt a kib*szott Akatsukit. Mar minden megvan, ez kb 0/6-ban all... Huh alig varom ,hogy tul legyek rajta, ez valami nagyon szerencsetlen hajo nekem...

az egész szekszi egy darab, csak lomha a drága. kellett egy hét mire visszaszoktam a rombolózásba, onnantól meg csak jönnek a találatok :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: reveszlaci

Több
8 éve 5 hónapja #29957 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Dühöngő

pkrusi írta:

Mydgard írta: Na most mar tenyleg kezd a f*szom telelenni, nem birom leduplazni azt a kib*szott Akatsukit. Mar minden megvan, ez kb 0/6-ban all... Huh alig varom ,hogy tul legyek rajta, ez valami nagyon szerencsetlen hajo nekem...

az egész szekszi egy darab, csak lomha a drága. kellett egy hét mire visszaszoktam a rombolózásba, onnantól meg csak jönnek a találatok :evil:

15k XP es erzekeny bucsut veszunk egymastol... :cheer:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi, reveszlaci

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29960 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Dühöngő

Mydgard írta:

pkrusi írta:

15k XP es erzekeny bucsut veszunk egymastol... :cheer:

mázlista, nekem kicsit több xD
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja pkrusi által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mydgard, reveszlaci

Oldalmegjelenítési idő: 0.410 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.